Najnižšia cena za posledných 60 dní: 0,90 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Semená Paprika kozí roh pálivá HARRIET:
Veľmi skorá odroda pálivého baranieho rohuurčená na studené rýchlenie aj pre poľné pestovanie. Plody sú v technickej zrelosti stredne zelené, v botanickej zrelosti jasne sýto červené s výrazným leskom. Odroda je vhodná na konzerváciu celých plodov
Paprika ročná, barani roh. Odroda na poľné pestovanie. Plody sú mierne pálivé, vhodné na konzervovanie. Teplota na klíčenie je 20-24 °C. Neznáša mráz
Paprika krídlatá, pálivá paprika - mletá - Capsicum baccatum - Fructus capsici baccati | Sušená, mletá paprika krídlatá. Pálivá paprika, známa aj pod názvom Capsicum baccatum, je populárna rastlina, ktorej pálivosť je spôsobená zlúčeninou známou ako kapsaicín. Okrem svojej
Paprika krídlatá, pálivá paprika - mletá - Capsicum baccatum - Fructus capsici baccati | Sušená, mletá paprika krídlatá. Pálivá paprika, známa aj pod názvom Capsicum baccatum, je populárna rastlina, ktorej pálivosť je spôsobená zlúčeninou známou ako kapsaicín. Okrem svojej
Paprika krídlatá, pálivá paprika - mletá - Capsicum baccatum - Fructus capsici baccati | Sušená, mletá paprika krídlatá. Pálivá paprika, známa aj pod názvom Capsicum baccatum, je populárna rastlina, ktorej pálivosť je spôsobená zlúčeninou známou ako kapsaicín. Okrem svojej
Paprika krídlatá, pálivá paprika - mletá - Capsicum baccatum - Fructus capsici baccati | Sušená, mletá paprika krídlatá. Pálivá paprika, známa aj pod názvom Capsicum baccatum, je populárna rastlina, ktorej pálivosť je spôsobená zlúčeninou známou ako kapsaicín. Okrem svojej
Odroda stredne vysokej, pálivej papričky, určená predovšetkým pre drobných pestovateľov na pestovanie na poli aj na balkónoch vo väčších nádobách. Zvislé, dlhé a úzke plody sú v technologickej zrelosti tmavo zelené, v botanickej zrelosti červené
Paprika údená pálivá mletá sa hodí na dochutenie grilovaného a duseného mäsa. | Zložení: paprika údená pálivá. Bez glutamanu sodného
Grešík Paprika pálivá maďarská mletá 50 g | | Do polievok, omáčok, zeleninových pokrmov a duseného mäsa. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Paprika pálivá 140 ASTA
Paprika skvelo dochutí polievky, zeleninu, dusené jedlá a omáčky. | Zloženie: paprika pálivá 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahují 60 - 120 ASTA.) Bez glutamanu sodného
Paprika ročná na rýchlenie. Odroda na rýchlenie v skleníku a fóliovníkoch. Mierne pálivé plody používame do pikantných pokrmov. Teplota na klíčenie je 20-24 °C. Neznáša mráz
Franz Josef Kaiser Olivy zelené plnené pálivou paprikovou pastou 300 g | | Zloženie: pitná voda, olivy 34,7%, pálivá papriková pasta 9% (pitná voda, paprika 2,1%, zahusťovadlo: Alginát sodný), jedlá soľ (max. 3,5%), látka zvýrazňujúca chuť a vôňu: glutaman sodný, regulátory
Paprika má nezameniteľnú arómu a výrazné farby, dodá pokrmom aj príjemne pikantnú chuť
Skvelé pálive korenie na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových pokrmov či duseného mäsa. Stupnica ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 160 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahujú 60 - 120 ASTA. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do
Skvelé pálive korenie na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových pokrmov či duseného mäsa. Stupnica ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 160 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahujú 60 - 120 ASTA. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do
Skvelé pálive korenie na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových pokrmov či duseného mäsa. Stupnica ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 160 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahujú 60 - 120 ASTA. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do
Skvelé pálive korenie na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových pokrmov či duseného mäsa. Stupnica ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 160 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahujú 60 - 120 ASTA. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do
Skvelé pálive korenie na dochutenie polievok, omáčok, zeleninových pokrmov či duseného mäsa. Stupnica ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 160 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahujú 60 - 120 ASTA. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do
Semená Paprika zeleninová REDHORN, typ baraní roh, sladká:
Gurmáni Lutenica hot pálivá 300 g | | Zloženie: pečené červenej papriky 70%, paradajkové pyré, slnečnicový olej, cesnak, petržlen, korenie, soľ, cukor. | | Vyrobené v Macedónsku. | Lutenica hot pálivá sú pečené červené papriky podľa starostlivo stráženej macedónskej receptúry