Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Zmes obsahujúca semená: horčica, ďatelina, potočnica, reďkev a pažítka, ktorých klíčky sa vyznačujú vynikajúcimi posilňovacími vlastnosťami regu lujúcimi prácu tela.
Je bohatým zdrojom vitamínu C a ľahko stráviteľného horčíka a vápniku.
Prepláchnuté semená vložte do čistej nádoby a zalejte vlažnou prevarenou vodou a 3–6 hodín nechajte odstáť. Potom vypustite vodu, opláchnite semená, nádobu zakryte gázou, zaviažte ju a umiestnite na teplé miesto bez slnka.
Po 4-5 dňoch sú klíčky pripravené na konzumáciu.
Výsev do nádoby: I-XII Termín zberu: I-XII
Zmes obsahujúca semená: horčica, ďatelina, potočnica, reďkev a pažítka, ktorých klíčky sa vyznačujú vynikajúcimi posilňovacími vlastnosťami regu lujúcimi prácu tela. Je bohatým zdrojom vitamínu C a ľahko stráviteľného horčíka a vápniku. Prepláchnuté semená vložte do
| | | Môže byť označovaná tiež ako biela a v našich zemepisných šírkach sa používa k nakladaniu, do marinád a k výrobe horčice. Indovia sú pri jej použití podstatne kreativnejší. Zlté a čierne horčicové semienka sú v juhoindickej kuchyni obzvlášť dôležitá a pred