Najnižšia cena za posledných 60 dní: 7,90 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Za pomoci flexibilnej silikónovej formy vytvoríte originálne čokoládové lyžičky, ktorými môžete zdobiť dezerty alebo venovať ako originálny darček pri príležitosti narodenín alebo iného sviatku.
Postup
Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú náplň naneste po okraj formy, nechajte stuhnúť. Pralinky odporúčame plniť čokoládovou ganache. Na záver môžete pralinky prestriekať farebným jedlým sprejom.
Táto silikónová forma je vhodná do rúry, chladničky a umývačiek riadu. Forma je vhodná pre teploty od -60 ° C do + 230 ° C
Veľkosť 9,6 x 2,6 x 0,65 cm
Objem: 43,4 ml
Pečenie | Pomôcky |
Za pomoci flexibilnej silikónovej formy vytvoríte originálne čokoládové lyžičky, ktorými môžete zdobiť dezerty alebo venovať ako originálny darček pri príležitosti narodenín alebo iného sviatku. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú náplň naneste po
Kvalitná silikónová forma obsahuje 15 dutín, ktoré môžete použiť na prípravu čokoládových mini špiráliek, praliniek alebo vytváranie želé na torty. Hotové dezerty sa jednoduchšie z formy vyberú ak povrch predtým nastriekate olejom v spreji. Čokoládové dezerty môžete
Forma na čokoládu - Vianoce Kvalitná silikónová forma na výrobu čokoládových praliniek
Flexibilná silikónová forma určená na vyrábanie domácich praliniek v tvare písmen. Forma neobsahuje iba abecedu ale aj rôzne interpunkčné znamienka. Písmenami môžete vytvoriť čokoládové meno oslávenca na torte. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu, pripravenú náplň
Silikónová forma na vytváranie praliniek z čokolády v tvare špica. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo
Pripravte si moderný dezert nazývaný semifreddo a očarte hostí na svadbe, oslavách a ďalších spoločenských udalostiach. Silikónovú formu možno však použiť aj na zmrzlinu, penové dezerty, bavorské koláče a ďalšie cukrovinky. | Táto forma je vhodná do rúry, chladničky
Silikónová forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentýna. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu,
Silikónová forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentýna. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu,
Silikónová forma na vytváranie praliniek z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín alebo Valentína. | Postup | Rozpustite bielu alebo tmavú čokoládu,
Kvalitná silikónová forma je určená na výrobu čokoládových čísel, ktoré perfektne ozdobia narodeninové dezerty. Hotové dezerty sa jednoduchšie z formy vyberú ak povrch predtým nastriekate olejom v spreji. Čokoládové dezerty môžete ďalej zdobiť metalickými jedlými
So silikónovou 3D formou na 8 mini zákuskov v tvare srdca očaríte moderným štýlom pečenia hostí aj oslávenca. S formou vytvoríte originálne zákusky, ktoré môžete následne kombinovať so zamatovým zdobením, polevami, posypmi alebo orieškami. Vytvárajte mini srdiečka,
Vytvorte si domácu tabuľku čokolády za pomoci tejto flexibilnej silikónovej formy. Domácu verziu čokolády môžete venovať ako darček k narodeninám alebo iným sviatkom, prípadne ňou ozdobiť čokoládové dezerty. | Silikónová forma je vhodná do rúry, chladničky a umývačiek
Kvalitná silikónová forma obsahuje 12 dutín, ktoré môžete použiť na prípravu čokoládových mini dezertov, praliniek alebo vytváranie želé na torty. Hotové dezerty sa jednoduchšie z formy vyberú ak povrch predtým nastriekate olejom v spreji. Čokoládové dezerty môžete
Forma na vytváranie praliniek v tvare srdiečok z čokolády. Domáce čokoládové pralinky môžete využiť na ozdobenie tort a zákuskov, alebo ich jednoducho vložte do úhľadnej krabičky a venujte k príležitosti narodenín, Valentína alebo svadby. | Postup | Rozpustite bielu alebo
Kvalitná silikónová forma obsahuje 15 dutín, ktoré môžete použiť na prípravu čokoládových mini ružičiek, praliniek alebo vytváranie želé na torty. Hotové dezerty sa jednoduchšie z formy vyberú ak povrch predtým nastriekate olejom v spreji. Čokoládové dezerty môžete
Kvalitná silikónová forma obsahuje 15 dutín, ktoré môžete použiť na prípravu čokoládových mini praliniek alebo vytváranie želé na torty. Hotové dezerty sa jednoduchšie z formy vyberú ak povrch predtým nastriekate olejom v spreji. Čokoládové dezerty môžete ďalej
Kvalitná silikónová forma obsahuje 12 dutín, ktoré môžete použiť na prípravu čokoládových mini báboviek, praliniek alebo vytváranie želé na torty. Hotové dezerty sa jednoduchšie z formy vyberú ak povrch predtým nastriekate olejom v spreji. Čokoládové dezerty môžete ďalej
Kvalitná silikónová forma obsahuje 12 dutín, ktoré môžete použiť na prípravu čokoládových robotov, praliniek alebo vytváranie želé na torty. Čokoládovými robotmi potešíte predovšetkých malých oslávencov. Hotové dezerty sa jednoduchšie z formy vyberú ak povrch predtým
Eclair je lahodný francúzsky zákusok z odpaľovaného cesta s krémovou polevou. Pomocou formy si ho viete šikovne vytvoriť aj v pohodlí domova. Sada obsahuje 2 ks foriem na prípravu mini korpusu a formu na krémovú polevu. Forma je vyrobená z kvalitného silikónu odoláva teplotám
So silikónovou 3D formou na 6 mini zákuskov v tvare diamantov očaríte moderným štýlom pečenia hostí aj oslávenca. S formou vytvoríte originálne zákusky, ktoré môžete následne kombinovať so zamatovým zdobením, polevami, posypmi alebo orieškami. Vytvárajte mini diamanty,
Silikónová špachtla s teplomerom určená na kontrolu teploty topenia čokolády, krémov, marmelád, džemov, sirupov, omáčok a mnoho ďalšieho. Praktická a užitočná pomôcka pre všetkých milovníkov výroby domácej čokolády. Vareška meria teplotu od -40 ° C do 160 °