7472 DR Divoká dinosauria trať

7472 DR Divoká dinosauria trať

7472 DR Divoká dinosauria trať

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

7472 DR Divoká dinosauria trať - popis produktu

Pokiaľ Vaše dieťa miluje dinosaury a súčasne aj rýchle autá, tak táto dinosauria autodráha je preňho správna hračka, ktorá ho určite poteší. Pri hre stouto autodráhou zažijú deti veľké dobrodružstvá vo svete dinosaurov. Dieťa môže trať ľubovoľne upravovať aj počas jazdy autom. Súčasťou sady je autíčko na batériu, ktoré jazdí po trati a nakoľko má dobrú priľnavosť, aj napriek rýchlej jazdy z trate nevypadáva. Farba auta sa nemusí zhodovať s farbou na obrázku. Hra s touto dinosauriou autodráhou poskytne vášmu dieťaťu zábavu na celé hodiny.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Sada obsahuje 192 prvkov vrátane:160 dielov autodráhy 1 x auto 2 x dinosaury 4 x palmy Most a bránaAuto je napájané jednou batériou typu AA 1,5V - nie je súčasťou balenia.Koľajové prvky sú veľmi flexibilné, takže je možné ich ľubovoľne upravovať.Rozmer balenia:dĺžka: 33 cmšírka: 8 cmvýška: 26 cm Vídeo je len ilustračné:

Autodráha s batériovým autom a dinosaurami. Dieťa môže dráhu akýmkoľvek spôsobom upravovať, a to aj počas jazdy autom. Pri hre na dráhe dieťa veľmi dobre rozvíja motoriku. Navyše sa veľmi dobre rozvíja koordinácia oko-ruka. Stavba trate stimuluje predstavivosť a zlepšuje manuálne zručnosti.

Produkt 7472 DR Divoká dinosauria trať označuje EAN kód 5903039701953.

7472 DR Divoká dinosauria trať - parametre produktu

7472 DR Divoká dinosauria trať - história ceny a dostupnosti

7472 DR Divoká dinosauria trať - ďalšie zaujímavé produkty

7472 DR Divoká dinosauria trať - ako nakúpiť najvýhodnejšie?