Pokladnička keramická Cestovný kufor Just Married 15 x 13 cm

Pokladnička keramická Cestovný kufor Just Married 15 x 13 cm

Pokladnička keramická Cestovný kufor Just Married 15 x 13 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pokladnička keramická Cestovný kufor Just Married 15 x 13 cm - popis produktu

Chystáte sa na svadbu alebo na kolaudáciu k čerstvým novomanželom? Pripravte im prekvapenie v podobe pokladničky Just Married. Môžu si do nej ukladať peniažky na svadobnú cestu či iné spoločné výlety. V prípade potreby skoršieho výberu je zo spodnej časti otvor, ktorý umožní pohodlne vybrať toľko financií, koľko je nutné. Vďaka kombinácii bielej a zlatej farby pôsobí elegantne a kresby dodajú milý efekt. Pokladnička Just Married je skvelý úžasný darček na svadbu pre mladomanželov.Vyrobená z keramikyPlastový uzáver zo spodnej stranyRozmery: 14 x 13 x 5 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Veľmi neobvyklá a krásna keramická pokladnička v tvare cestovného kufra s nápisom Just Marries. Táto štýlová a pomerne veľká pokladnička pre novomanželov umožní mladému páru začať šetriť na svoj spoločný cieľ. Skvelý darček, ktorým môžete obdarovať pár na svadbe, namiesto kvetov alebo ako doplnok k nim. Pokladnička vám tiež umožní zbierať od svadobčanov peniaze na svadobnú cestu alebo na dovolenku. Zatvára sa pomocou gumovej zátky, takže vždy môžete skontrolovať, ako sa vám peniažky hromadia. Rozmery: 13 cm (výška) x 15 cm (šírka) x 9 cm.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Svadobné dekorácie od značky DR, Lampionky.cz v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Pokladnička keramická Cestovný kufor Just Married 15 x 13 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Veľké kufre, vyrába ho značka DR, Lampionky.cz, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Pokladnička keramická Cestovný kufor Just Married 15 x 13 cm popisuje EAN kód 4029811417162.

Pokladnička keramická Cestovný kufor Just Married 15 x 13 cm - parametre produktu

Pokladnička keramická Cestovný kufor Just Married 15 x 13 cm - história ceny a dostupnosti

Pokladnička keramická Cestovný kufor Just Married 15 x 13 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Pokladnička keramická Cestovný kufor Just Married 15 x 13 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?