6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD

6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD

6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,61 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD - popis produktu

Externá napaľovačka Izoxis 6291 Externá napaľovačka CD-R/DVD-ROM/RW:Musíte prenášať súbory z počítača na prenosné médium, ale nemáte notebook s napaľovačkou? Externá napaľovačka Izoxis 6291 Externá napaľovačka CD-R/DVD-ROM/RW sa spoľahlivo postará o prehratie aj zápis dát na DVD a CD. Celková rýchlosť zápisu záleží na type použitého média, pri CD je to 24×. Čítanie je potom 24×, 8×. Zásadné funkcie externej napaľovačky Izoxis 6291 Externá napaľovačka CD-R/DVD-ROM/RW Napaľovačka ľahko číta a zapisuje dáta na DVD a CD Zariadenie je napájané cez usb Farba mechaniky: čierna

Schopnosť ovládať disky CD a DVD prostredníctvom externej jednotky je riešením, ktoré podporí používanie zariadení, ktoré nie sú vybavené týmto typom zariadení . Môže to byť aj ďalší modul na čítanie a zapisovanie diskov v prípade rýchleho, bezproblémového a ekonomicky atraktívneho rozšírenia stolového alebo prenosného počítača .

Produkt 6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD patrí do skupiny produktov Externé disky, patrí značke DR, IZOXIS, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Externé mechaniky, vyrába ho značka DR, IZOXIS, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt 6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD patrí do skupiny produktov DVD mechaniky, vyrába ho značka DR, IZOXIS, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt 6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD popisuje EAN kód 5902802907912.

6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD - parametre produktu

6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD - história ceny a dostupnosti

6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD - ďalšie zaujímavé produkty

6291 DR Externá prenosná jednotka s napaľovačkou CD - ako nakúpiť najvýhodnejšie?