IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá

IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá

IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,41 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá - popis produktu

Mantinel do postieľky IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá:Hľadáte možnosti, ako zaistiť pre vaše bábätko bezpečie a pohodlie aj v postieľke? S týmto mantinelom do postieľky IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá sa v postieľke neudrie ani nezraní. Skladaný mantinel oceníte pri častom prenášaní. Postará sa o bezpečie dieťaťa aj na dovolenke. Dĺžka mantinelu IKONKA predstavuje 90 cm, čím ochránite hlavne časť okolo hlavičky. Významné parametre mantinelu do postieľky IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá Mantinel do postieľky je skvelá vychytávka na ochranu vášho bábätka pred úrazom Skladaný mantinel z postieľky hravo zložíte a kamkoľvek preveziete Výplň IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá: bez výplne Farba mantinelu IKONKA je biela a sivá Postieľka získa väčšie bezpečie a stane sa príjemným a útulným miestom

Zobudíte sa uprostred noci a zistíte, že vaše batoľa má problémy so spánkom? Takže si to vezmete do svojej postele, ktorá môže byť pre toľko ľudí príliš stiesnená!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bezpečnostné zábrany, vyrába ho značka DR, IKONKA, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá má EAN kód 5903039730830.

IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá - parametre produktu

IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá - história ceny a dostupnosti

IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá - ďalšie zaujímavé produkty

IKONKA Bezpečnostná zábrana zábrana postele 90 cm zvieratá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?