Zamilovaná sada na víno - čierna #1296150

Zamilovaná sada na víno - čierna #1296150

Zamilovaná sada na víno - čierna #1296150

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zamilovaná sada na víno - čierna - popis produktu

Najlepší priateľ či priateľka Vás pozvali, aby ste spolu s nimi oslávili ich veľký deň? A Vy sa namiesto radosti z osláv ich vstupu do spoločného života a veľkého očakávania svadobného dňa stresujete, akým originálnym darčekom ich potešiť? Manželstvo je zväzkom dvoch zaľúbencov, ktorý sa na ceste životom búdu navzájom povzbudzovať a dopĺňať. Dajte im túto symboliku najavo originálnym darčekom vo forme zátky a otvárača na víno, kde tak ako v manželstve, jedno nedokáže existovať bez druhého. Táto vkusná zamilovaná sada na víno im tak bude pripomínať spoločný sľub a Vám dovolí vyniknúť v dave panvíc a kuchynských riadov.V balení vývrtka a zátka na vínoVyrobené z nerezovej oceleRozmery balenia: 17 x 12 x 2,5 cmZabalené v darčekovej krabičkePacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Set na otváranie fliaš vína by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Ak sa chystáte prekvapiť svoju partnerku romantickou večerou, ukážte jej, že myslíte naozaj na každý detail.

Produkt Zamilovaná sada na víno - čierna #1296150 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sady fliaš, je v ponuke značky DR, nájdete ho u predajcu Balabim.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt Zamilovaná sada na víno - čierna #1296150 je označený EAN kódom 5907609471536.

Zamilovaná sada na víno - čierna - parametre produktu

Zamilovaná sada na víno - čierna - história ceny a dostupnosti

Zamilovaná sada na víno - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Zamilovaná sada na víno - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?