3x SALVEST Põnn BIO Čučoriedky s ovsenými vločkami 190 g #7352188

3x SALVEST Põnn BIO Čučoriedky s ovsenými vločkami 190 g #7352188

3x SALVEST Põnn BIO Čučoriedky s ovsenými vločkami 190 g #7352188

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

3x SALVEST Põnn BIO Čučoriedky s ovsenými vločkami 190 g - popis produktu

Kombinácia lahodných BIO ovocných pyré je výborný spôsob, ako doplniť vášmu drobčekovi denný prídel ovocia, a ešte mu dať niečo navyše. Okrem banánov a čučoriedok dopĺňa paletu chutí kvapka kvalitného repkového oleja a drobné ovsené vločky, ktoré pre ich výživovú hodnotu milovali už naše prababičky. V pyré, ktoré môžu maškrtiť drobci už od ukončených 6. mesiacov, nehľadajte žiadne zbytočnosti, sladkosť mu dodáva len vyzreté ovocie. Príkrm bol vyvinutý pediatričkou Reet Raukas s ohľadom na citlivé brušká bábätiek a uľahčuje prechod z mliečka na ďalšiu stravu. Návod na použitie: Nie je určené na ohrievanie v mikrovlnnej rúre. Príkrm alebo potrebnú porciu zohrejte na 40 ° C, premiešajte a skontrolujte teplotu. Balenie nie je určené na hranie. Dodržujte pokyny. Skladovanie: Neotvorené balenie uchovávajte pri izbovej teplote. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Potravina pre osobitnú výživu dojčiat a malých detí od ukončeného 6. mesiaca. Zloženie: Voda, banánové pyré, čučoriedkové pyré (11%), OVESNÉ vločky (8%), repkový olej. V BIO kvalite. Obsahuje GLUTÉN.

Produkt 3x SALVEST Põnn BIO Čučoriedky s ovsenými vločkami 190 g #7352188 patrí do skupiny produktov Bio príkrmy, patrí pod značku SALVEST.

3x SALVEST Põnn BIO Čučoriedky s ovsenými vločkami 190 g - parametre produktu

VlastnostiBez cukru, BIO
VekOd ukonč. 6m
DruhPohárik
KategóriaPríkrmy, Vločky, Bio príkrmy
ZnačkaSALVEST

3x SALVEST Põnn BIO Čučoriedky s ovsenými vločkami 190 g - história ceny a dostupnosti

3x SALVEST Põnn BIO Čučoriedky s ovsenými vločkami 190 g - ďalšie zaujímavé produkty

3x SALVEST Põnn BIO Čučoriedky s ovsenými vločkami 190 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?