Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks

Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks

Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks - popis produktu

Fixky Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks:Pokiaľ máte radi maľovanie, nesmú vám chýbať fixky Maaleo. Každý začínajúci výtvarník sa bude radovať z fixiek Maaleo. Ich štvorhranný tvar vám krásne sadne do ruky. Výhodou je aj to, že sa neskotúľajú zo stola. Fixky s hrotom so šírkou 0,6 mm zabezpečia výrazné písanie či maľovanie. Štetcové alebo kaligrafické fixky využijete na modernú kaligrafiu, lettering či ilustrácie. Sú navrhnuté ako obojstranné, je teda len na kresliarovi, akú stranu využije. Akrylové fixky sa vám budú hodiť napríklad ako fixky na kamene, plast, drevo aj porcelán. Nadchnú vás vodoodolnou, svetlostálou a rýchloschnúcou farbou. Maaleo fixky sú vhodné pre deti od 3 rokov. V balení dostanete 80 kusov. Súčasťou je tiež Puzdro. Zásadné prednosti fixiek Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks Fixky Maaleo poslúžia najmä malým umelcom Štvorhranný tvar fixiek príjemne padne do ruky Môžeti ich použiť na papier Písacia časť je na oboch stranách fixiek V balení očakávajte 80 fixiek Kvalitný hrot je guľatý a skosený a šírka jeho stopy činí 0,6 mm

Osemdesiat fixiek v živých farbách je skvelou voľbou pre každého umelca, študenta alebo pracovníka v kancelárii. Môžete s nimi kresliť, písať, ilustrovať, skicovať, tieňovať atď.

Produkt Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks popisuje EAN kód 5900779948082.

Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks - parametre produktu

KategóriaFixky
EAN5900779948082

Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks - história ceny a dostupnosti

Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Maaleo Sada obojstranných fixiek 80 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?