2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánska lyžiarska bunda, tyrkysová, veľkosť L

2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánska lyžiarska bunda, tyrkysová, veľkosť L

2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánska lyžiarska bunda, tyrkysová, veľkosť L

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánska lyžiarska bunda, tyrkysová, veľkosť L - popis produktu

Pánska lyžiarska bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými vetru a vod odolnými vlastnosťami a s dobrou priedušnosťou. Má podlepené švy na exponovaných miestach. To zaisťuje optimálnu ochranu pred poveternostnými vplyvmi. Bunda kombinuje elegantný dizajn bundy so zapínaním na zips po celej dĺžke na pravej strane. To vám dáva vzhĺad a dojem anoraku, ale s praktickosťou tradičnej bundy na zips. Na golieri je tiež krátky zips pre lepšiu ventiláciu. Pre optimálny strih má bunda sťahovací pás, suchý zips na koncoch rukávov, m)kké návleky na záp)stí s otvormi na palce. Má množstvo praktických vreciek. Dve klokanie vrecká na zips sú v prednej časti a na pravej hornej paži je vrecko na suchý zips. Na ľvaom rukáve nájdete vrecko na skipas a na vnútornej strane je bunda vybavená vreckom na zips s votvorom na kábel. Posledným dobre premysleným detailom je odnámateľný snehový pás, ktorý sa dá v prípade potreby odopnúť.

Produkt 2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánska lyžiarska bunda, tyrkysová, veľkosť L patrí do skupiny produktov Pánske bundy, vyrába ho značka 2117, je vyrobený vo veľkosti L, farebná verzia je tyrkysová, materiálové prevedenie je Polyester, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske vesty, vyrába ho značka 2117, je vyrobený vo veľkosti L, farebná verzia je tyrkysová, materiálové prevedenie je Polyester, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je určený male.

Produkt 2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánska lyžiarska bunda, tyrkysová, veľkosť L má priradený EAN kód 7312590958139.

2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánska lyžiarska bunda, tyrkysová, veľkosť L - parametre produktu

Farbatyrkysová
Veľkosťtyrkysová
Určeniemale
Materiálpolyester
KategóriaBundy, Vesty, Pánske bundy, Pánske vesty
Značka2117
VeľkosťL
Farbatyrkysová
MateriálPolyester
Určeniemale
E-shopSportisimo.sk
EAN7312590958139

2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánska lyžiarska bunda, tyrkysová, veľkosť L - história ceny a dostupnosti

2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánska lyžiarska bunda, tyrkysová, veľkosť L - ďalšie zaujímavé produkty

2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánska lyžiarska bunda, tyrkysová, veľkosť L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?