Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy Pattern Painter

Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy Pattern Painter

Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy Pattern Painter

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,03 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy Pattern Painter - popis produktu

Hra so svetlom deťom zaručene spríjemní čas! Kresby maľované elektronickým štetcom sú najlepšie viditeľné v tme. Zariadenie sa veľmi ľahko používa. Sada obsahuje elektronický štetec, šablóny so vzormi a dve fluorescenčné samolepiace podložky, ktoré je možné kamkoľvek nalepiť. Na výber máte z dvoch možností maľovania: 1. maľba jedným z 58 vzorov, ktoré sú uložené v štetci 2. maľba vzorov zo šablón obsiahnutých v sade - 21 vzorov Maľovanie vzorov uložených v štetci: Nastavte prepínač do spodnej polohy, priblížte sa k podložke a posuňte štetec do strany. Po každom stlačení tlačidla sa zobrazené vzory zmenia. Pri každej zmene vzoru štetec vydáva hluk. Maľovanie vzorov zo šablón: Posuňte tlačidlo do hornej polohy, umiestnite šablónu na podložku a pohybujte štetcom. Štetec maľuje v rôznych hrúbkach:

  • 1 LED dióda
  • 3 LED diódy
  • 5 LED diód
  • 7 LED diód

Technické špecifikácie:

  • Materiál štetca: plast
  • Rozmery samolepiacej podložky: 59 x 29 cm
  • Napájanie štetca: 2x AA 1,5V batérie (nie sú súčasťou balenia)
  • Prepínanie štetca: uložené vzory / ON-OFF / vzory zo šablón

Ilustračné video:

Magnetická tabuľa na kreslenie Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy 58,5 × 22 cm:Máte doma malého umelca, ktorý má rád kreslenie? Potom sa mu bude určite páčiť magnetická tabuľka Verk, ktorá mu dopraje hodiny zábavy a tvorenia. Navyše chráni životné prostredie, pretože ju môžete používať stále dookola. Kresliaca tabuľka skrýva magnetické piliny, kresba vznikne pomocou pohybu magnetického pera. Umožňuje jednoduché mazanie obrázkov posuvníkom. Magnetická tabuľka pre deti vyrobená z plastu je ľahká a dlho vydrží. Zaujímavé vyhotovenie podčiarkuje modrá farba. Magnetická tabuľka na kreslenie Verk je určená deťom od 3 rokov. Jej rozmery dosahujú 58,5 × 22 cm (V × Š). Hlavné vlastnosti magnetickej tabule Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy 58,5 × 22 cm Magnetická tabuľa pre deti Verk nadlho poskytne vašim ratolestiam zábavu Ušetrí peniaze a ochráni prírodu Funkčnosť tabuľky spočíva v priťahovaní písacích nástrojov a magnetických pilín Jednoduché mazanie posuvníkom Magnetická tabuľka má kvalitné plastové vyhotovenie Dizajnové vyhotovenie podčiarkuje modrá farba Je vhodná ako darček pre deti od 3 rokov Jej rozmery dosahujú 58,5 × 22 cm (V × Š)

Nechcete aby sa Vaše dieťa hralo so skutočnými farbami? Bojíte sa, že by pri výtvarnom tvorení Vášho dieťaťa mohli utrpieť škody drahé kusy nábytku, dvere alebo dokonca steny?

Produkt Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy Pattern Painter označuje EAN kód 5907451337523.

Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy Pattern Painter - parametre produktu

MSV1A403
EAN5907451337523

Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy Pattern Painter - história ceny a dostupnosti

Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy Pattern Painter - ďalšie zaujímavé produkty

Verk 18227 Kresliaca svietiaca tabuľka Glow Crazy Pattern Painter - ako nakúpiť najvýhodnejšie?