Rekvizity na romantické fotenie

Rekvizity na romantické fotenie

Rekvizity na romantické fotenie

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rekvizity na romantické fotenie - popis produktu

Urobte si so svojim partnerom, partnerkou alebo priateľmi romantické fotenie plné zábavy. Rozprúďte párty a zažite nezabudnuteľné momenty v kruhu blízkych. Rekvizity na romantické fotenie vám umožnia nafotiť úžasné fotografie so svojskou atmosférou. Nie je to len originálny darček pre vašu lásku. Je to darček vhodný aj pre vašich priateľov a blízkych.Balenie obsahuje: 3 páry okuliarov, 2 klobúky, 1 fúzy, 1 pery, 1 kravata, 1 ruže, 1 kľúč, 1 srdce a 1 fajkaVyrobené z lepenkyPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Sada dvanástich farebných papierových foto doplnkov na paličkách. Ideálne na fotenie a večierky, svadobné hostiny a narodeninové oslavy.

Produkt Rekvizity na romantické fotenie patrí do skupiny produktov Svadobné dekorácie od značky DR v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Svadobné darčeky, vyrába ho značka DR, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk.

Produkt Rekvizity na romantické fotenie má EAN kód 4029811360475.

Rekvizity na romantické fotenie - parametre produktu

Rekvizity na romantické fotenie - história ceny a dostupnosti

Rekvizity na romantické fotenie - ďalšie zaujímavé produkty

Rekvizity na romantické fotenie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?