15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1

15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1

15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1 - popis produktu

Zastrihávač Iso Trade Zastrihávač vlasov a fúzov:Hľadáte spôsob, ako pohodlnejšie upravovať svoj vzhľad? Strojček na strihanie vlasov a brady, tela Iso Trade prevezme starosť o bezchybnú úpravu, takže váš vzhľad bude presne spĺňať vaše predstavy. Zaistí strih v dĺžkach od 0,5 do 20 mm. Materiálom čepieľok je oceľ a nehrdzavejúca oceľ. Súčasťou balenia je 5 nadstavcov na fúzy a vlasy na vylepšenie osobného štýlu. Zastrihávač Iso Trade je navrhnutý pre mužských používateľov. Zásadné vlastnosti strojčeka na strihanie Iso Trade Zastrihávač vlasov a fúzov Strojček na strihanie Iso Trade vám pomôže dosiahnuť bezstarostný vzhľad Je navrhnutý na fúzy, vlasy, vlasy a fúzy a telo Nájde využitie najmä pre pánske partie Rozsah strihu je od 0,5 do 20 mm V balení budete mať 5 nadstavcov na fúzy a vlasy Nadstavce vyčistíte pod tečúcou vodou Strojček na strihanie Iso Trade vás očarí skvelými funkciami Strojček na strihanie Iso Trade má nadstavce, ktoré ľahko a bezproblémovo očistíte pod tečúcou vodou. Prevádzka zastrihávača Zastrihávač Iso Trade vás zaujme hneď po prvom použití. Vylaďte svoj štýl k dokonalosti so zastrihávačom Iso Trade.

Strojček na zastrihávanie sa používa na strihanie a modelovanie vlasov, brady a fúzov, holenie brady a fúzov, ako aj na úpravu obočia, či zastrihávanie chĺpkov z nosa a uší.

Produkt 15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1 patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka Iso Trade.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zastrihávače na vlasy, vyrába ho značka Iso Trade.

Produkt 15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zastrihávače vlasov, je v ponuke značky Iso Trade.

Produkt 15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1 označuje EAN kód 5902802921093.

15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1 - parametre produktu

15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1 - história ceny a dostupnosti

15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1 - ďalšie zaujímavé produkty

15370 Holiaci strojček so súpravou vymeniteľných nástavcov 4v1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?