Verk 15341 Silikónová kefa na umývanie a masáž chrbta - modrá

Verk 15341 Silikónová kefa na umývanie a masáž chrbta - modrá

Verk 15341 Silikónová kefa na umývanie a masáž chrbta - modrá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,55 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Verk 15341 Silikónová kefa na umývanie a masáž chrbta - modrá - popis produktu

Obojstranná kefa na umývanie a masáž chrbta, vyrobená zo silikónu bez BPA a škodlivých látok.   Odolá vysokým teplotám, neabsorbuje pachy a zabraňuje množeniu baktérií.

Na jednej strane kefy sú jemné štetinky, ktoré plnia úlohu kefy. Čistia póry, odstraňujú nečistoty, nadbytočný kožný maz a odumretú pokožku, čím pokožku zjemňujú. Z druhej strany sú bubliny, vďaka ktorým sa vaše telo premasíruje a príjemne zrelaxuje. Na oboch koncoch nájdete ergonomické rukoväte.

Technické špecifikácie:

  • Materiál: silikón
  • Farba: modrá
  • Rozmery: 83 x 12 cm

Ilustračné video:

Kúpeľový masážny pás je veľmi užitočný pomocník, s ktorým ľahko umyjete chrbát, nohy, chodidlá alebo akúkoľvek inú časť tela. Pás je ideálny pre seniorov a osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu.Na jednej strane pásu sú jemné štetinky, ktoré dokonale umyjú telo a odstránia odumreté kožné bunky. Okrúhle výstupky na druhej strane namasírujú svaly a podporia prekrvenie.Tento pás umožní v sprche alebo vani umyť horšie dostupné miesta, perfektne namasíruje a zrelaxuje.Odolný pás má protišmykové úchyty, ktoré umožnia jednoduchú manipuláciu.

Masážna kefa na umývanie chrbta je perfektná kúpeľňová pomôcka, vďaka ktorej už nebudete mať problém s umývaním chrbta, šije alebo chodidiel v sprche. Je to senzačný a veľmi užitočný doplnok do každej kúpeľne. Ocenia ju starší ľudia, osoby s obmedzenou pohyblivosťou, alebo každý, kto si chce dopriať v sprche príjemnú masáž.

Produkt Verk 15341 Silikónová kefa na umývanie a masáž chrbta - modrá patrí do skupiny produktov Masážne pomôcky, vyrába ho značka DR, Verk, farebný variant je modrá, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk, 4home.sk.

Produkt Verk 15341 Silikónová kefa na umývanie a masáž chrbta - modrá je označený EAN kódom 5907451306826.

Verk 15341 Silikónová kefa na umývanie a masáž chrbta - modrá - parametre produktu

MSV11A103
farbamodrá
KategóriaKúpeľne, Masážne pomôcky
ZnačkaDR, Verk
Farbamodrá
E-shopDarcekovy-raj.sk, 4home.sk
EAN5907451306826

Verk 15341 Silikónová kefa na umývanie a masáž chrbta - modrá - história ceny a dostupnosti

Verk 15341 Silikónová kefa na umývanie a masáž chrbta - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Verk 15341 Silikónová kefa na umývanie a masáž chrbta - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?