Skladací drevený stojan na víno Good wine

Skladací drevený stojan na víno Good wine

Skladací drevený stojan na víno Good wine

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skladací drevený stojan na víno Good wine - popis produktu

Svoje obľúbené víno už nemusíte ukrývať v skrinkách či ho mať len tak položené kade-tade. Skladací drevený stojan na víno Good wine sa hravo postará o šesť fliaš, ktoré vám budú kedykoľvek k dispozícii. V prípade, že vypijete všetky zásoby, stoj prakticky zložíte a jeho skladovanie vám nezaberie veľa miesta. Po dokúpení fliaš ho jednoducho vyberiete a bude ihneď pripravený k plneniu svojej funkcie. Skladací drevený stojan na víno Good wine je úžasný darček pre všetkých milovníkov vína a do domácnosti vo vintage štýle.Vyrobený z drevaLanko na zavesenie a ľahký presunStojan na 6 fliašPriemer otvoru na fľaše: 9 cmRozmery po rozložení: 24 x 58 x 23 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €GLS Parcelshop a balíkomat: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Víno je ušľachtilý alkohol, ktorý by mal mať špeciálne miesto v našej domácnosti. Pre milovníkov tohto nápoja predstavujeme jedinečný stojan s miestom až na 6 fliaš vína. Stojan obsahuje dekoratívny nápis: „Good wine, good times“ čo v preklade znamená „Dobré víno, dobré časy“.

Produkt Skladací drevený stojan na víno Good wine je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojany na víno, je v ponuke značky DR v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Skladací drevený stojan na víno Good wine má priradený EAN kód 4029811417384.

Skladací drevený stojan na víno Good wine - parametre produktu

Skladací drevený stojan na víno Good wine - história ceny a dostupnosti

Skladací drevený stojan na víno Good wine - ďalšie zaujímavé produkty

Skladací drevený stojan na víno Good wine - ako nakúpiť najvýhodnejšie?