12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová

12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová

12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová - popis produktu

Stolička na kŕmenie Kruzzel 12060 jedálenská stolička 3 v 1 hnedá:Chcete urobiť vášmu dieťaťu radosť a zaobstarať mu jedálenskú stoličku? V tom prípade by sa vám mohla páčiť detská jedálenská stolička KRUZZEL. Jej prínosom je zdravé sedenie so správnym držaním tela a pre vás menšie starosti s upratovaním po jedle. Jedálenskú stoličku tvorí plast. Bola navrhnutá pre všetky deti od 6 mesiacov a má nosnosť až 20 kg. Nechýba ani odnímateľná tácka, ktorá sa lepšie udržuje. Po jej zložení stolička bude lepšie priliehať k jedálenskému stolu. Vďaka protišmykovému materiálu sa stolička nebude hýbať. Jednoduchá a rýchla údržba stoličky vďaka umývateľnému povrchu. Na tejto jedálenskej stoličke KRUZZEL je možné jednoducho nastaviť výšku. Praktický 5-bodový pás sa postará o maximálnu bezpečnosť vášho dieťaťa. Zaujímavé prednosti jedálenskej stoličky Kruzzel 12060 jedálenská stolička 3 v 1 hnedá Detská jedálenská stolička KRUZZEL umožní dieťaťu jesť samostatne Materiál tvorí plast S nastaviteľnou výškou O bezpečie sa stará 5-bodový pás V prípade potreby môžete tácku odňať Pre väčšiu bezpečnosť sú nohy vybavené protišmykovým povrchom Poťah môžete bez obáv umyť Ideálna pre deti od 6 mesiacov Maximálna nosnosť dosahuje 20 kg Farba jedálenskej stoličky je hnedá a krémová

Prestaňte dieťaťu kupovať každý rok novú jedálenskú stoličku! Kúpte stoličku, ktorá bude rok čo rok rásť s Vašim dieťaťom. V krásnych pastelových farbách, ktoré sú univerzálne a vhodné pre dievčatá aj chlapcov.

Produkt 12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, patrí pod značku DR, Kruzzel, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské stoličky, patrí pod značku DR, Kruzzel, v ponuke predajcu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová patrí do skupiny produktov Detské jedálenské stoličky od značky DR, Kruzzel, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová má EAN kód 5900779937475.

12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová - parametre produktu

12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová - história ceny a dostupnosti

12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová - ďalšie zaujímavé produkty

12058 DR Detská jedálenská stolička Svetlo ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?