100% hovädzí kolagén - zvýhodnené balenie 3x500g - WoldoHealth®

100% hovädzí kolagén - zvýhodnené balenie 3x500g - WoldoHealth®

100% hovädzí kolagén - zvýhodnené balenie 3x500g - WoldoHealth®

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

100% hovädzí kolagén - zvýhodnené balenie 3x500g - WoldoHealth® - popis produktu

100% kolagén z hovädzieho mäsa chovaného na pastve. Čistý kolagénový proteínový prášok ľahko rozpustný v tekutinách. Ideálny pre low carb, keto, paleo alebo diétu .Bez sóje, lepku, laktózy a umelých sladidiel. Certifikovaný proteín z hovädzieho mäsa chovaného na pastvinách a kŕmeného juhoamerickou trávou.

100% kolagén z hovädzieho mäsa chovaného na pastve. Čistý kolagénový proteínový prášok ľahko rozpustný v tekutinách, šťavách, smoothies. Prášok s vysokým obsahom bielkovín je ideálny pri nízkosacharidovej, keto, paleo alebo diéte.

Bez sóje, lepku, laktózy a umelých sladidiel. Proteín pomáha udržiavať svalovú hmotu a udržiavať normálne zdravie kostí. Chuťovo neutrálny a ľahko rozpustný.

Kolagénové peptidy a kolagénové polypeptidy v spojivovom tkanive sú dôležitými zložkami kože, kostí, šliach, chrupaviek, kĺbov a ciev. Oblasti použitia hydrolyzátu ako výživového doplnku.

Gealtinpulver Komponent pre svaly a kĺby: Vysokokvalitné kolagénové peptidy Prípravok v dobre dávkovanej práškovej forme, ktorý má neutrálnu chuť. Bielkoviny z juhoamerického hovädzieho mäsa kŕmeného trávou, chovaného na pastvinách a s certifikátom Halal.

Kolagénový hydrolyzát bez prídavných látok: kolagénový hydrolyzát neobsahuje lepok a laktózu. Obsahuje typy I, II, III. Najbežnejší typ kolagénu sa nachádza v koži, šľachách, fasciách, kostiach, cievach a vnútorných orgánoch.

Čo je kolagén?

Kolagén je vláknitá bielkovina, ktorá je dôležitá pre rôzne tkanivá. Bielkovina prispieva k nárastu a udržaniu svalovej hmoty, ako aj k udržaniu normálnych kostí. Okrem toho obsah kolagénu v tele ovplyvňuje pevnosť väzov a šliach a odolnosť kĺbovej chrupavky voči tlaku.

Kolagén produkovaný telom sa nachádza najmä v spojivovom tkanive, medzi pokožkou a podkožným tkanivom. Táto vrstva je zodpovedná za pružnosť a pevnosť kože. Spojivové tkanivo pokožky je počas dňa v neustálom procese, ktorý je ovplyvnený aj stravou. Pri prirodzenom starnutí sa štruktúra kolagénu spomaľuje, a tým zabraňuje procesu rozkladu.

Aplikácia a použitie kolagénu

Jogurt s orechmi a ovocím

1 pohár plnotučného alebo Skyr jogurtu 1 lyžica kolagénu 1 lyžička chia semienok

100% hovädzí kolagén - zvýhodnené balenie 3x500g - WoldoHealth® - parametre produktu

Tuky0 g g
- z toho nasýtené mastné kyseliny0 g g
Sacharidy0 g g
- z toho cukry0 g g
Bielkoviny93 g g
Netto hmotnosť1500 g
Krajina pôvoduNěmecko
DistribuceSK
KategóriaKolagén

100% hovädzí kolagén - zvýhodnené balenie 3x500g - WoldoHealth® - história ceny a dostupnosti

100% hovädzí kolagén - zvýhodnené balenie 3x500g - WoldoHealth® - ďalšie zaujímavé produkty

100% hovädzí kolagén - zvýhodnené balenie 3x500g - WoldoHealth® - ako nakúpiť najvýhodnejšie?