100% Gentleman Saloos Objem: 20 ml

100% Gentleman Saloos Objem: 20 ml

100% Gentleman Saloos Objem: 20 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

100% Gentleman Saloos Objem: 20 ml - popis produktu

100% Gentleman obsahuje squalan, arganový a konopný olej a esenciálne oleje ravensara, duglaska, kadidlovník a grep. Obsahuje unikátnu patentovanú látku LIFE Oleobooster ktorá zabezpečuje ochranu mitochondrií. Mitochondrie sú membránové bunkové organely, ktorých prvoradou funkciou je produkovať pre telo energiu. Udržiava optimálnu úroveň energie v bunkách, podporuje kolagénovú štruktúru pleti a minimalizuje príznaky únavy.  

Pôsobenie:

Pomáha znižovať výskyt vrások a spomaliť starnutieUzamyká v pleti vlhkosť, hydratuje ju a zvyšuje jej pružnosťZanecháva pokožku jemnú a rozjasnenú bez pocitu mastnotyHĺbkovo regeneruje a upokojujeZvláčňuje a zjemňuje pokožku po holeníUpokojuje začervenanú, vysušenú aj inak problematickú pleťPôsobí ako antioxidant, chráni proti nepriaznivým vplyvom prostrediaĽahko a rýchlo sa vstrebáva

Použitie: 100% Gentleman je vhodný pre všetky typy pleti. Pre maximálny účinok ho aplikujte ráno a večer na čistú pokožku. Nahrádza použitie krému. Možno ho použiť aj po holení.

Čistý prírodný produkt. Bez konzervačných a syntetických vonných látok.

Produkt 100% Gentleman Saloos Objem: 20 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťové krémy, je v ponuke značky SALOOS v ponuke e-shopu Bioterra.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťové oleje od značky SALOOS, nájdete ho u predajcu Bioterra.sk.

Produkt 100% Gentleman Saloos Objem: 20 ml patrí do skupiny produktov Esenciálné oleje, vyrába ho značka SALOOS, nájdete ho v e-shope Bioterra.sk.

100% Gentleman Saloos Objem: 20 ml - parametre produktu

100% Gentleman Saloos Objem: 20 ml - história ceny a dostupnosti

100% Gentleman Saloos Objem: 20 ml - ďalšie zaujímavé produkty

100% Gentleman Saloos Objem: 20 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?