Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM

Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM

Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM - popis produktu

Jedinečný, praktický a špičkový - taký je náš držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM. Umožní vám jednoduché nabíjanie vášho telefónu počas cestovania bez potreby zbytočných káblov.Držiak má exkluzívny dizajn, ktorý je nielen atraktívny, ale aj funkčný. Dá sa ľahko pripevniť na ventilačnú mriežku alebo čelné sklo pomocou extra silného upevňovacieho úchytu. Vďaka infračerveným senzorom je použitie držiaku mimoriadne jednoduché. Priložením smartfónu k držiaku sa páčka automaticky otvorí a pevne uchopí váš telefón. Držiak do auta je vybavený bezdrôtovou nabíjačkou s výstupným výkonom 15 W, ktorá umožňuje bezdrôtové nabíjanie vo vzdialenosti až 8 mm, čo znamená, že si môžete nechať puzdro na telefóne aj počas nabíjania.S naším držiakom na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM budete mať svoj telefón vždy pod kontrolou a plne nabitý, čím zabezpečíte bezpečnú a pohodlnú cestu. Urobte si cestovanie príjemnejším s týmto praktickým doplnkom do vášho auta!Vyrobený z plastu (ABS)Rozmery: 7 x 5 x 10 cmBalenie obsahuje manuál, USB typ-C, držiak na ventilačnú mriežku, prísavný držiakVstup: 9V 2ABezdrôtový výkon: 15WPort: typ-CUnikátny dizajnJednoduché použitieSilný výkonMôže byť pripevnený na ventilačnú mriežku alebo čelné skloBezpečný a pohodlnýDržiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou.pdfPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Bezdrôtová telefónna nabíjačka má nabíjací povrch QI so špičkovým dizajnom, ktorý umožňuje jednoduché nabíjanie telefónu počas cestovania v aute.

Produkt Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM patrí do skupiny produktov Držiaky na mobil, patrí pod značku MM, v ponuke predajcu Balabim.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Bezdrôtové nabíjačky, patrí značke MM v ponuke e-shopu Balabim.sk.

Produkt Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM patrí do skupiny produktov Nabíjačky do auta, patrí značke MM, nájdete ho u predajcu Balabim.sk.

Produkt Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM má EAN kód 8719481357740.

Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM - parametre produktu

Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM - história ceny a dostupnosti

Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak na mobil do auta s bezdrôtovou nabíjačkou MM - ako nakúpiť najvýhodnejšie?