Pivný opasok - maskáčový

Pivný opasok - maskáčový

Pivný opasok - maskáčový

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,45 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pivný opasok - maskáčový - popis produktu

Hostíte pravú chlapskú jazdu, potrebujete vziať pivá, občerstvenie a nemáte dosť rúk? Hravo vám pomôže tento skvelý pivný maskáčový opasok. Zmestí sa do neho až šesť plechoviek pív a v prípade, že sa nechcete s nikým deliť, budete mať svoj obľúbený nápoj stále po ruke. Farebné vyhotovenie skvelo pasuje aj na rybačky, polovičky a iné mužské výpravy. Tento šikovný pomocník vás nenechá v štichu a svojich priateľov určite milo prekvapíte. Maskáčový pivný opasok je ideálny darček pre všetkých milovníkov piva a praktických doplnkov.Materiál: 100% polyesterFarba: zelená vojenskáNastaviteľná dĺžka do 130 cmOpasok ponesie 6 pívPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Pivné opasok vojenské maskovanie

  • so 6 vreckami na obľúbený nápoj v plechovkách alebo fľašiach
  • nastaviteľný pás do 130 cm
  • s ďalšími vreckami na zips na vnútornej strane za peniaze, kľúče alebo cigary
  • 18 cm x 21 cm x 3 cm.

Chystáte sa s kamarátmi na párty alebo na futbal a chcete si so sebou vziať pár plechoviek piva? Rozopnite si bundu a staňte sa stredobodom pozornosti! Ťahať pivo v taškách už nie je IN. Prejdite sa po miestnosti a každý si ho jednoducho môže vybrať z tohto skvelého pásu.

Produkt Pivný opasok - maskáčový označuje EAN kód 5903181048258.

Pivný opasok - maskáčový - parametre produktu

MSV130D203
KategóriaVrecká, Darčeky, Futbal, Nápoje
EAN5903181048258

Pivný opasok - maskáčový - história ceny a dostupnosti

Pivný opasok - maskáčový - ďalšie zaujímavé produkty

Pivný opasok - maskáčový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?