Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna

Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna

Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna - popis produktu

Pravidelným používaním kozmetickej špachtle predídete tvorbe čiernych bodiek, akné a vyrážok. Špachtľa je vhodná pre ženy aj mužov s akýmkoľvek typom pleti. Vyznačuje sa jednoduchým ovládaním - jedným tlačidlom volíte režim. Integrovaná lítiová batéria sľubuje výdrž 60 minút nepretržitej prevádzky. Na nabíjanie prístroja slúži USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Súčasťou balenia sú aj dva silikónové kryty.

Použitie je veľmi jednoduché, pred čistením stačí odstrániť všetok make-up a tvár navlhčiť vodou. Kozmetická špachtľa potom pomocou ultrazvukových vibrácií transformuje vodu na jemnú hmlu, ktorá preniká do pórov a pomáha odstraňovať nečistoty, odumreté kožné bunky, maz a zvyšky make-upu. Špicatý tvar lopatky kopíruje kontúry tváre tak, aby čistenie pleti bolo čo najviac účinné.

Tri režimy použitia:

  • Režim spevnenia a vyhladzovania (Lifting) kombinuje ultrazvukové vibrácie s negatívnou a pozitívnou iónovou terapiou na spevnenie pokožky, redukciu vrások a jej mladšiemu vzhľadu.
  • Hydratačný režim (Moisturizing) kombinuje ultrazvukové vibrácie s negatívnou iónovou terapiou, ktorý pomôže so vstrebaním krému či séra pre ich maximálny účinok.
  • Čistiaci režim (Cleansing) kombinuje ultrazvukové vibrácie s pozitívnou iónovou terapiou pre čistú, jasnú a zdravú pokožku. Tento režim čistí pokožku do hĺbky a odstraňuje čierne bodky, odolné nečistoty, zvyšky make-upu.

Technické špecifikácie:

  • Materiál: ABS plast, silikón, nerezová oceľ
  • Technológia: ultrazvukové vibrácie
  • Batéria: lítiová (dobíjacia)
  • Napájanie: USB kábel
  • Výdrž batérie: ~ 60 minút
  • Rozmery: 17 x 5,5 x 1,7 cm
  • Dĺžka USB kábla: 21 cm
  • Hmotnosť produktu: 70 g
  • Hmotnosť balenia: 202 g
  • Farba: čierna

Ultrazvuková špachtľa efektívne odstráni odumreté kožné bunky a iné nečistoty. Pomocou ultrazvukových vĺn hĺbkovo vyčistí pleť, uvoľní póry od nadbytočného kožného mazu aj zvyškov make-upu, eliminuje čierne bodky, tvorbu akné a vyrážok. Pleť bude po ošetrení svieža, hladká a zdravšia.Špachtľa stimuluje krvný obeh a tvorbu kolagénu, ktorý je zodpovedný za pružnosť a elasticitu. Následne odďaľuje tvorbu vrások a starnutie pleti.Táto ultrazvuková špachtľa dokáže tiež hĺbkovo zapracovať váš obľúbený krém či sérum, pokožka bude dokonale vyživená, krásne pružná a rozjasnená.Vhodná pre všetky typy pleti vrátane citlivej a problematickej pokožky. Ideálna tiež na oblasť krku a dekoltu.Súčasťou sú 2 silikónové nadstavce, ktoré sú určené na sonické a hĺbkové čistenie pleti. Pripravia pleť na ultrazvukové čistenie, zároveň pleť namasírujú a zlepšia prekrvenie.Špachtľa má 3 režimy použitia: Cleansing - čistiaci režim - hĺbkovo vyčistí pokožku od nečistôt a zvyškov make-upu. Moisturizing – zvlhčujúci režim – dokáže účinne zapracovať sérum či hydratačný krém do pokožky, čím sa zvýši účinok prípravku. Lifting - režim spevnenia a vyhladenia - stimuluje krvný obeh, tvorbu kolagénu a elastínu. Pomôže spevniť pleť a predchádzať vzniku vrások.Napájanie: zabudovaná nabíjacia batériaNabíjanie: USB kábel (súčasť balenia)​

Ultrazvuková špachtľa odstraňuje odumreté kožné bunky a dôkladne čistí pleť pomocou ultrazvukovyých vibrácií, zlepšuje vstrebateľnosť kozmetických prípravkov a zjemňuje pokožku tváre.

Produkt Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna patrí do skupiny produktov Čistenie pleti od značky DR, Verk, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk, 4home.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kozmetické pomôcky od značky DR, Verk, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk, 4home.sk.

Produkt Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kozmetické prístroje, patrí pod značku DR, Verk, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk, 4home.sk.

Produkt Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna má EAN kód 5907451332825.

Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna - parametre produktu

Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna - história ceny a dostupnosti

Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Verk 01694 Kozmetická ultrazvuková špachtľa - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?