Sada na prípravu sushi Deluxe

Sada na prípravu sushi Deluxe

Sada na prípravu sushi Deluxe

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,45 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada na prípravu sushi Deluxe - popis produktu

Ste milovníkom sushi? Radi by ste si urobili vlastný sushi bar u vás doma? Pozývame vás do kuchyne, v ktorej nesmie chýbať sada na prípravu sushi deluxe!Vďaka tomuto šikovnému a elegantnému setu si pripravíte zdravé, chutné a obľúbené japonské jedlo kedykoľvek budete chcieť. Samozrejme, ak budete mať k dispozícii všetky ingrediencie :)Sada na prípravu sushi deluxe obsahuje všetko potrebné, aby ste si pochúťku pripravili úplne sami a aby ste si ju napokon vychutnali presne podľa japonskej tradície. Objednajte si sushi súpravu pre vašu domácnosť alebo ju darujte blízkej osobe, ktorá miluje sushi a ázijskú kuchyňu.Balenie obsahuje:- 4 bambusové paličky- 2 stojany na paličky- bambusové podložky- valček na ryžu- nôž na sushi rolky- bambusová lyžička na ryžu- bambusová stierka na roztieranie ryže- nôž na avokádo- textilný obal na paličkySada na prípravu sushiVyrobené z kvalitného bambusu a plastu bez BPASushi pripravíte jednoducho, rýchlo a efektívneSkvelý darček pre milovníkov ázijskej kuchyneRozmery balenia: 31 x 15 x 7 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Máte rady cudzokrajné jedla a chceli by ste nimi pohostiť návštevu? Pripravte svojím hosťom luxusné sushi, ktoré samy pripravíte pomocou tohto Sushi Makeru.

Produkt Sada na prípravu sushi Deluxe patrí do skupiny produktov Kuchynské spotrebiče, patrí pod značku DR, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské doplnky, vyrába ho značka DR, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk.

Produkt Sada na prípravu sushi Deluxe má priradený EAN kód 5903181014604.

Sada na prípravu sushi Deluxe - parametre produktu

Sada na prípravu sushi Deluxe - história ceny a dostupnosti

Sada na prípravu sushi Deluxe - ďalšie zaujímavé produkty

Sada na prípravu sushi Deluxe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?