Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black

Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black

Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black - popis produktu

Kočík Zopa Move Silver Grey/Black:Akonáhle už je bábätko väčšie, vie sedieť a hlboký kočík mu už jednoducho nestačí, šikovný športový kočík je ideálny. Zopa Move Silver Grey/Black je pohodlný pre bábätko, tým pádom sú spokojní aj rodičia. Pútavý dizajn kočíka poteší nejedno oko, prechádzky vás tak budú ešte viac tešiť. Rukoväť je celistvá, dobre sa drží v drobnej aj v mohutnejšej ruke a možno na ňu nasadiť tiež rukávnik, prípadne rukavice na kočík, aby vám bolo na ruky stále teplo. Bol vyrobený s pogumovanými kolesami, ktoré sú zároveň otočné. Keď s kočíkom jazdíte, zdoláte ľahko aj drobné nerovnosti. Benefitom sú 4 kolieska, ktoré doprajú kočíku ešte vyššiu stabilitu aj dobré zatáčanie a ktoré v prípade potreby uzamknete. Dôležité prednosti športového kočíka Zopa Move Silver Grey/Black Polohovateľná chrbtová opierka zaistí väčšie pohodlie Podľa počtu kolies: štvorkolesový Príslušenstvo: s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom Po aretácii bude kočík stáť ako pribitý Ďalšie vlastnosti kočíka Zopa Move Silver Grey/Black Kočík Zopa by nebol dokonalý, ak by vo výbave nemal aj polohovateľnou chrbtovú opierku a k tomu opierku nôh. Kočík s pogumovanými kolesami. Pri týchto kolesách sa vám nestane, že by ste chytili defekt. Bezpečnosť bola, je a vždy bude tým najdôležitejším faktorom. Nesmieme zabudnúť ani na bezpečnostný pás s ukotvením na 5 miestach. Dôležité rozmery kočíka Zopa Move Silver Grey/Black Rozmery zloženého kočíka sú 50 × 68 × 34 cm. Rozmery rozloženého kočíka dosahujú 103 × 58 × 95 cm. Hmotnosť kočíka je celkom nízka, iba 10 kg, dá sa teda pomerne ľahko prenášať. Hmotnosť kočíka je 10 kg, vyrovnáva to však svojou vysoko kvalitnou a odolnou konštrukciou. Aby vás kočík dlho sprevádzal, je dôležité poznať jeho maximálne možné zaťaženie. V tomto prípade by ste nemali presiahnuť 15 kg.

Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black Okrem elegantného vzhľadu si kočík zamilujete kôli jeho šikovným manévrovacím schopnostiam, kompaktným rozmerom a ľahkému skladaniu. Kočík je kvalitne odpružený a má veľké gumové kolesá. Dá sa ľahko zložiť a je veľmi skladný, čo oceníte obzvlášť na cestách.

Produkt Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black patrí do skupiny produktov Športové kočíky, patrí značke Zopa.

Produkt Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black má priradený EAN kód 8595114409884.

Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black - parametre produktu

Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black - história ceny a dostupnosti

Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black - ďalšie zaujímavé produkty

Zopa Športový kočík Move, Silver Grey/Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?