WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa (Baby-Bäuchleinöl) 1x50 ml

WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa (Baby-Bäuchleinöl) 1x50 ml - popis produktu

Detský olej WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa 50 ml:WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa je luxusná detský masážny olej, ktorý je vhodný pre všetky typy najjemnejšie pokožky novorodencov a dojčiat.WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa je luxusný detský masážny olej, ktorý je vhodný pre všetky typy najjemnejšej pokožky novorodencov a dojčiat. Tento unikátny olej je určený na jemné masáže bruška, podporuje trávenie, pomáha pri nadúvaní, pravidelné používanie pomáha v neskorších mesiacoch nájsť dieťatku prirodzený rytmus, ktorý potrebuje pre svoj vývoj. Kľúčové vlastnostiObjem 50 mlNa jemné masáže bruška novorodencov a dojčiatPodporuje zažívaniePomáha pri nadúvaní100 % prírodné zloženieCertifikát NATRUEAktívne látkyJemný mandľový olej – pre jemnú a citlivú pokožku novorodencaZmes prírodných éterických olejov a výťažky z majoránky, rumančeka, kardamónu – podporujú zažívanie a pomáhajú pri nadúvaníPoužitieV smere hodinových ručičiek vtierame do bruška novorodenca. ZloženieMandľový olej, parfum, limonén, linalolCertifikácia NATRUETento výrobok získal certifikáciu NATRUE, čo je medzinárodná nezisková organizácia so sídlom v Bruseli. Jej hlavným cieľom je zachovať a garantovať vysoké nároky na výrobcu prírodnej kozmetiky a biokozmetiky a zároveň transparentne informovať spotrebiteľov o zložení prírodných prípravkov. Certifikácia NATRUE garantuje, že výrobok spĺňa najprísnejšie kritériá pre prírodnú kozmetiku.vypnutéKritériá pre získanie certifikácieVšetky zložky sú prírodné alebo dokonca prírodné v biokvalitePrírodné suroviny sú spracované len schválenými výrobnými postupmiPostupy výrobcu sú šetrné k životnému prostrediuNeobsahuje syntetickú parfumáciu ani farbiváNeobsahuje látky vyrobené z ropy, silikónové oleje a ich derivátyNeobsahuje geneticky modifikované zložky (podľa predpisov EÚ)Ani rastlinné suroviny ani produkt neboli ožarovanéProdukt nebol testovaný na zvieratách

Prírodný olej na masáž pre upokojenie bruška dojčaťa či ako pomoc pri trávení. Čisto prírodný olej pre dojčatá je vhodný najmä pre chúlostivé bruška vašich najmenších. Počas masáže si navyše môžete vychutnávať vzájomnú blízkosť. Keď sa bábätko narodí, ako prvé vníma váš hlas a dotyky. Je to práve vzájomná blízkosť, vďaka ktorej sa cítia byť v bezpečí.

Jemná masáž prírodným detským olejom vaše dieťa zahreje, upokojí a pomôže mu pri trávení a uvoľňovaní plynov. Receptúru, ktorá obsahuje len prírodné ingrediencie, sme ladili s pôrodnými asistentkami a lekárnikmi. Základ, ktorým je olej zo sladkých mandlí, dopĺňajú esenciálne oleje z hrejivej majoránky, upokojujúceho harmančeka a kardamómu.

Použitie: Pri masáži využívajte jemný tlak. Každý pohyb dokončite smerom dole cez ľavé stehno, čím dieťatku pomôžete uvoľniť bolestivé plyny v črevách.

Zloženie: Mandľový olej, Extrakt okvětních lístků slunečnice, Olivový olej, Parfém, Limonén, Linalool.

Upozornenie: Vhodné pre vegánov. Neobsahuje žiadne syntetické konzervanty, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.

Obsah: 50 ml

Krajina pôvodu: Nemecko

Olej na masáž bruška dojčaťa Weleda 50 ml Olej na masáž bruška dojčaťa obsahuje prírodné éterické oleje z majoránky, harmančeka rímskeho a kardamónu, ktoré sa tradične používajú na podporu zažívania a pri nadúvaní. Preventívne, veľmi jemne vykonávané masáže bruška, chránia novorodenca a dojča pred bolestivými vetrami. Jemný mandľový olej, ktorý je základom prípravku, je vhodný na citlivú detskú pokožku.  Aplikácia: Používa sa raz i niekoľkokrát denne, taktiež preventívne. Pri masáži musíme dbať na dostatočnú teplotu v miestnosti a príjemnú teplotu rúk. Trochu oleja zohrejeme v dlaniach a v smere hodinových ručičiek vtierame okolo pupku. Odporúčame masáž vo forme špirály, ktorá končí pri ľavom stehne dieťaťa. Táto technika je obzvlášť jemná a príjemná pre bábätko. Zloženie: Mandľový olej, parfum *, limonén *, linalol * * Z prírodných éterických olejov Certifikovaná prírodná kozmetika. Obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je nositeľom certifikátu NATRUE - garancia najvyššej kvality čisto prírodnej kozmetiky a BIO kozmetiky. Neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.

Weleda olej na dojčatá Obsah Weleda masážny olej: 50ml Charakteristika Weleda masážny olej: jemná zmes olejov určená na uvoľňujúcu masáž bruška, vhodná pre citlivú detskú pokožku, na zmiernenie tráviacich ťažkostí, na uvoľnenie napätého bruška a pri nadúvaní, preventívna masáž môže pomôcť pred nepríjemnými bolesťami. Poznámka: Bez syntetických konzervačných, vonných a farbiacich látok. Použitie  Používa sa podľa potreby, aj niekoľkokrát denne. Môže sa používať aj preventívne. Pár kvapiek oleja sa rozohreje v dlaniach a v smere hodinových ručičiek sa votrie do okolia pupčeka a špirálovito sa masíruje až k ľavému stehnu . Tento spôsob pomáha najmä pri nadúvaní bruška. Príbalový leták Weleda olej na dojčatá

Weleda Baby, 50 ml, Detská telová starostlivosť pre deti, Citlivá pokožka detí si zaslúži pohladenie nielen od maminky, ale aj od ošetrujúcej kozmetiky. Preto deťom doprajte tú najjemnejšiu starostlivosť. Produkt Weleda Baby dodá krehkej detskej pokožke to, čo potrebuje, a zároveň k nej bude maximálne šetrný, aby nenarušil jej prirodzené funkcie. Vlastnosti: ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebe hodia sa aj pre citlivú až alergickú pokožku Zloženie: bez parfumácie Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu.

Pre jemné masáže bruška novorodencov a dojčiat, podporuje trávenie, pomáha pri nadúvaní. Preventívne, veľmi jemne vykonávané masáže bruška chránia novorodenca a dojčatá pred bolestivnými vetrami. Pravidelné používanie navyše pomôže v neskorších mesiacoch nájsť dieťatku životný rytmus, ktorý potrebuje pre svoj harmonický vývoj. Pôrodné asistentky odporúčajú masáže formou špirály, ktorá končí pri ľavom stehna dieťaťa. Táto technika sa odporúča predovšetkým pri zvýšenej plynatosti.

Pleťová a telová kozmetika v našej ponuke nesie mená tých najslávnejších kozmetických značiek. Tento prípravok značky Weleda sa radí pod pleťové oleje a bol vytvorený špeciálne pre deti. Toto balenie obsahuje 50 ml vámi vybraného produktu.

Pre uvoľnenie napätého bruška a podporu trávenia. Olej na masáž bruška dojčaťa obsahuje prírodné éterické oleje z majoránky, harmančeka rímskeho a kardamónu, ktoré sa tradične používajú na podporu zažívania a pri

Weleda Baby Tummy Oil Masážny prípravok pre deti 50 ml

Olej na masáž bruška dieťaťa s éterickými olejmi.

Produkt WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa (Baby-Bäuchleinöl) 1x50 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťové krémy, je v ponuke značky WELEDA, WELEDA AG, vo veľkosti 50 ml v ponuke e-shopu Notino.sk, Bioruza.sk, Benulekaren.sk, Vitanella.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je určený pre deti, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Telové krémy, patrí značke WELEDA, WELEDA AG, je vyrobený vo veľkosti 50 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Bioruza.sk, Benulekaren.sk, Vitanella.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je dizajnovaný pre deti, unisex.

Produkt WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa (Baby-Bäuchleinöl) 1x50 ml patrí do skupiny produktov Pleťová kozmetika, patrí značke WELEDA, WELEDA AG, vo veľkosti 50 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Bioruza.sk, Benulekaren.sk, Vitanella.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je prispôsobený pre deti, unisex.

Produkt WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa (Baby-Bäuchleinöl) 1x50 ml popisuje EAN kód 4001638095082.

WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa (Baby-Bäuchleinöl) 1x50 ml - parametre produktu

WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa (Baby-Bäuchleinöl) 1x50 ml - história ceny a dostupnosti

WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa (Baby-Bäuchleinöl) 1x50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

WELEDA Olej na masáž bruška dojčaťa (Baby-Bäuchleinöl) 1x50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?