Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 60 g, Akcia

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 60 g, Akcia - popis produktu

Charakteristika: Podpora liečby a prevencie:

  • plienkovej dermatitídy,
  • odrenín a podráždenia pokožky,
  • dermatitídy pri inkontinancii u dospelých, 
  • ochrana pokožky v okolí poranení.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: 

  1. Pred a po aplikácii sa umyjú ruky.
  2. Na čistú pokožku sa jemne rozotrie tenká vrstva ochranného krému.
  3. Používa sa tak často, ako je potrebné.
  4. Zvyšky nespotrebovaného krému sa nevkladajú späť do téglika.

Spotrebujte do 12 mesiacov od otvorenia.

Zloženie: oxid zinočnatý, čistená voda, tekutý parafín, parafínový vosk, lanolín, seskvioleját sorbitolu, mikrokryštalický vosk, benzylbenzoát, syntetický včelí vosk, benzoan sodný, benzylalkohol, propylénglykol, linalylacetát, benzylcinamát, levanduľová vôňa, butylhydroxyanizol, kyselina citrónová.  

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

 

Sudocrem je antiseptický ochranný krém, ktorý je unikátny svojím zložením. Obsiahnutý lanolín napomáha ukľudniť a zvláčniť pokožku. Oxid zinočnatý má sťahujúce účinky, benzyl alkohol obmedzuje bolesť a podráždenie a má tiež antibakteriálne vlastnosti. Sudocrem je vhodné aplikovať pri: preležaninách ekzéme akné pri ošetrovaní popálenín, omrzlín, zaparenín a drobných povrchových oderov Tiež je určený pre deti k prevencii a liečbe plienkovej dermatitídy. Sudocrem sa rýchlo vstrebáva a príjemne vonia. Sudocrem je vhodný pre každodennú ochranu plienkou pokrytej pokožky pred účinkami dráždivých látok obsiahnutých v moči a v stolici k starostlivosti o ekzematickú pokožku na preležaniny. Sudocrem má jemnú a hladkú konzistenciu, preto sa môže nanášať na pokožku v tenkej vrstve. Kruhovými pohybmi sa Sudocrem vmasíruje až kým sa nevstrebe. Zostáva po ňom priehľadný film. Veľmi rýchlo sa vstrebáva. Detailné informácie: použitie: aplikuje sa 3–5× denne v tenkej vrstve hmotnosť produktu: 60 g vyrobené v EU

Sudocrem MULTI-EXPERT na povrchové rany Obsah Sudocrem MULTI-EXPERT starostlivosť o pokožku 60g Charakteristika Sudocrem MULTI-EXPERT starostlivosť o pokožku Pre každodennú ochranu pokožky. Na plienkou pokrytú, podráždenú, začervenanú pokožku, ekzém a akné, pri miernych popáleninách a iných povrchových ranách. Použitie Prípravok sa obvykle aplikuje 3-5 krát denne v tenkej vrstve. Krém sa nanesie a zľahka sa votrie do pokožky. Krém je vhodné aplikovať po bežnej očiste a je vhodný i na bežné použitie. Skladovať pri izbovej teplote. Príbalový leták Sudocrem MULTI-EXPERT na povrchové rany

Sudocrem Multi-Expert ochranný krém, 60 g Sudocrem® MULTI-EXPERT, odborník na rôzne potreby pokožky. Ochranný krém na podporu liečby a prevencie plienkovej dermatitídy, odrenín a podráždenia pokožky, dermatitídy pri inkontinancii u dospelých, pre ochranu pokožky v okolí poranení. Zdravotnícka pomôcka.

Produkt Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 60 g, Akcia patrí do skupiny produktov Detská kozmetika, patrí pod značku Merckle GmbH, Sudocrem, Teva, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk.

Produkt Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 60 g, Akcia má EAN kód 8585034705555.

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 60 g, Akcia - parametre produktu

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 60 g, Akcia - história ceny a dostupnosti

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 60 g, Akcia - ďalšie zaujímavé produkty

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 60 g, Akcia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?