Starožitný nástenný držiak na kvety, RD39686

Starožitný nástenný držiak na kvety, RD39686

Starožitný nástenný držiak na kvety, RD39686

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Starožitný nástenný držiak na kvety, RD39686 - popis produktu

Starožitný stojan na kvetináč na balkón a záhraduS týmito liatinovými držiakmi na kvetináče v starožitnom štýle môžete svoje rastliny v dome predviesť obzvlášť krásne. Kvetinové, zakrivené tvary nástenného držiaka šikovne hrajú spolu s jeho rustikálnym šarmom a robia z držiaka na rastliny pútavý prvok na každej stene domu. Držiak na kvety sa dá jednoducho zavesiť pomocou predvŕtaných otvorov a tvorí harmonickú kombináciu so štýlovo vysadenými kvetináčmi.Nástenný držiak na rastliny v starožitnom štýleVystavte kvety dekoratívne s držiakom na rastlinyRobustný materiál je vhodný pre vonkajšie použitieStarožitný dizajn upúta na každej stene domuVyrobené z liatiny zdobené zakrivenými tvarmiDržiak pripevnite na stenu pomocou predvŕtaných otvorovDržiak kvetov na prvý pohľadRozmery V x Š x H: cca 54 x 17 x 18 cmKrúžok na kvetináč V x H: cca 2 x 14,5 cmNosnosť: cca 5 kgHmotnosť: cca 1,6 kgMateriál: liatinafarba: hnedározsah doručenia1x nástenný držiak na kvetináčMateriálové zloženie100% liatinaRD 10039686_0

Produkt Starožitný nástenný držiak na kvety, RD39686 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojany na kvety, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Starožitný nástenný držiak na kvety, RD39686 - parametre produktu

Starožitný nástenný držiak na kvety, RD39686 - história ceny a dostupnosti