SOLIGHT 1D31 DETEKTOR SPALIN CO, 85DB, BIELY

SOLIGHT 1D31 DETEKTOR SPALIN CO, 85DB, BIELY

SOLIGHT 1D31 DETEKTOR SPALIN CO, 85DB, BIELY

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SOLIGHT 1D31 DETEKTOR SPALIN CO, 85DB, BIELY - popis produktu

Detektor plynu Solight 1D31:Oxid uhoľnatý je veľmi nebezpečný plyn a navyše je ho veľmi ťažké spoznať. Je totiž bezfarebný, bez chuti, bez zápachu, ale zato toxický a môže byť smrteľne nebezpečný. Najčastejším dôvodom vzniku je neúplný spaľovací proces. K nemu dochádza pri upchatí komína alebo pri poruche kotla. Detektor CO Solight disponuje veľmi citlivým elektrochemickým senzorom. V prípade vyššej koncentrácie sa spustí akustický signál.Staré dobré pravidlo hovorí: bezpečnosť predovšetkým. A preto je dobré mať, či už doma, alebo v práci, niekde v blízkosti kvalitný detektor oxidu uhoľnatého. Veď nikdy neviete, čo sa môže stať, a náhoda je blbec.Oxid uhoľnatý je veľmi nebezpečný plyn a navyše je ho veľmi ťažké spoznať. Je totiž bezfarebný, bez chuti, bez zápachu, ale zato toxický a môže byť smrteľne nebezpečný. Najčastejším dôvodom vzniku je neúplný spaľovací proces. K nemu dochádza pri upchatí komína alebo pri poruche kotla. Detektor CO Solight disponuje veľmi citlivým elektrochemickým senzorom. V prípade vyššej koncentrácie sa spustí akustický signál.Kľúčové vlastnostiAkustická signalizáciaKvalitné elektrochemický snímačDlhá životnosťUpozornenie na slabú batériu a poruchuVčasná výstrahaNa optimálnu ochranu sa odporúča inštalovať hlásič ku všetkým potencionálnym zdrojom nebezpečenstva. V prípade vzniku problémov totiž poskytne účinnú a hlavne včasnú výstrahu. Napájanie je zabezpečené 9 V batériou, takže nemusíte riešiť pripojenie k elektrickej sieti.Parametre a špecifikácia:Certifikácia:EN50291 & CEAkustický signál:85 dBRozmery:98 × 56 × 31,5 mmTrieda ochrany:IP20Prevádzková teplota:0 ° C až +49 ° CNapájanie:9V (6LR61) batéria (súčasťou balenia) 

DETEKTOR SPALIN CO . detektor oxidu uhoľnatého CO . LCD displej zobrazujúci nameranú hodnotu CO . hlasitosť alarmu: 85dB . vysoko citlivý elektrochemický senzor (min. 50ppm) . indikátor poruchy a stavu batérie . trieda ochrany: IP20 .

Detektor plynu SOLIGHT 1D31 oxid uhelnatý

Produkt SOLIGHT 1D31 DETEKTOR SPALIN CO, 85DB, BIELY je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zabezpečovacie systémy, patrí značke Solight v ponuke e-shopu Tipa.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk.

Produkt SOLIGHT 1D31 DETEKTOR SPALIN CO, 85DB, BIELY má priradený EAN kód 8592718002909.

SOLIGHT 1D31 DETEKTOR SPALIN CO, 85DB, BIELY - parametre produktu

SOLIGHT 1D31 DETEKTOR SPALIN CO, 85DB, BIELY - história ceny a dostupnosti

SOLIGHT 1D31 DETEKTOR SPALIN CO, 85DB, BIELY - ďalšie zaujímavé produkty

SOLIGHT 1D31 DETEKTOR SPALIN CO, 85DB, BIELY - ako nakúpiť najvýhodnejšie?