Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml

Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml

Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml - popis produktu

Detský nechtíkový olej Saloos

Veľmi jemný hojivý olejček určený na starostlivosť o pokožku detí a mamičiek od prvého dňa života. Mandľový a bio pupalkový olej lisovaný za studena v kombinácii s liečivým nechtíkovým extraktom poskytujú detskej pokožke tú najlepšiu ochranu pred vysušením nielen po kúpaní. Účinný proti zapareninám . Bez parfumácie. Čistý prírodný produkt. 

Zloženie:

  • rastlinné oleje lisované za studena  bio-sézamový, bio-pupalkový, mandľový
  • Nechtíkový extrakt

 

 Certifikovaná prírodná bio kozmetika Saloos

Detský olej SALOOS - Detský nechtíkový olej, 50 ml:Detský nechtíkový olej SALOOS je vhodný na každodennú starostlivosť o pokožku celého telíčka novorodencov, dojčiat aj batoliat. Nemusíte sa báť použiť nechtíkový olej hneď po narodení. Jemná a citlivá pokožka vášho bábätka zostane po použití detského nechtíkového oleja SALOOS hydratovaná a krásne vláčna.Kľúčové vlastnosti detského nechtíkového oleja SALOOSOlej SALOOS hydratujeChráni jemnú detskú pokožku pred vysúšanímRegeneruje aj podráždenú pokožku v oblasti plienokČisto prírodný bioproduktTyp pokožky:Pre citlivú pokožku.Použitie:Malé množstvo detského nechtíkového oleja SALOOS si naneste do dlaní a jemne hladkajte celé telíčko vášho bábätka. Olej je vhodné používať po kúpeli.Zloženie:Rastlinné oleje lisované za studena: bioslnečnicový, biosezamový, mandľový olej, biopupalkovýNechtíkový extraktVitamín E

Saloos Kids' Care, 50 ml, Telové oleje pre ženy, Máte pocit, že vaša pokožka potrebuje niečo viac než len starostlivosť mliekom či krémom? Telový olej Saloos Kids' Care vám skvele obohatí rutinnú starostlivosť – pokožke dodá extra dávku výživy, podporí jej regeneráciu a postará sa aj o jej vyhladenie. Vlastnosti: hĺbkovo hydratuje zanecháva pokožku zamatovo hebkú vyživuje a ošetruje pokožku Zloženie: bez parfumácie Použitie: Malé množstvo oleja jemne vmasírujte do pokožky celého tela.

Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml Dětský měsíčkový olej účinně pečuje o citlivou a jemnou pokožku miminka, chrání ji před vysoušením a podrážděním. Zklidňuje a hojí červená, bolestivě vypadající místa a opruzeniny v oblasti plenek.

Bio Detský nechtíkový olej - olej lisovaný za studena z rastliny nechtík lekársky je veľmi jemný hojivý olejček určený na starostlivosť o pokožku detí a bábätiek od prvých dní života. Jedná sa o čistý prírodný produkt v biokvalite.

Produkt Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml patrí do skupiny produktov Kolínske vody, patrí značke SALOOS, vo veľkosti 50 ml, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Notino.sk, Bioterra.sk a je prispôsobený female, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové krémy, patrí značke SALOOS, je vyrobený vo veľkosti 50 ml, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Notino.sk, Bioterra.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Produkt Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové oleje, vyrába ho značka SALOOS, je vyrobený vo veľkosti 50 ml, v ponuke predajcu Alza.sk, Notino.sk, Bioterra.sk a je určený female, unisex.

Produkt Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml označuje EAN kód 8594031325758.

Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaKrémy, Oleje, Parfémy, Kolínske vody, Telové krémy, Telové oleje
ZnačkaSALOOS
Veľkosť50 ml
Určeniefemale, unisex
E-shopAlza.sk, Notino.sk, Bioterra.sk
EAN8594031325758

Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml - história ceny a dostupnosti

Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Saloos Detský nechtíkový olej na ochranu pred vysúšaním a podráždením, 1x50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?