Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov

Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov

Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 60,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov - popis produktu

Toaletná voda PACO RABANNE Invictus EdT 100 ml:Toaletná voda Paco Rabanne Invictus je zmyselne svieža, športová vôňa, ktorá je stelesnením energie, dynamiky, čistoty a mužskej sily. Invictus je latinský výraz, ktorý znamená v preklade neporaziteľný. Zaujímavý tvar flakónu tejto vône je navrhnutý vo forme trofeje predstavujúcej pohár víťazstva. Iskrivá, energická vôňa Invictus je zmesou sviežeho ovocia, kvetín a korenia s veľmi osobitým základom.Horký grapefruit sa ľahko snúbi s pomarančom a sladkou mandarínkou. Priezračnosť a čistotu dodávajú tejto vôni vodné tóny. Opojná vôňa jazmínu sa mieša s vôňou víťazstva v nezameniteľných tónoch bobkového listu. Silný základ tvorí ambra a pačuli s drevitými tónmi a dubovým machom. Táto skvelá vôňa je vhodná pre mužov, ktorí vedia víťaziť a netaja sa svojou mužnou silou. Zahaľte sa do tónov tejto jedinečnej vône a buďte opäť víťazom!Zloženie:Hlava: grapefruit, mandarínka, pomaranč, vodné tónySrdce: jazmín, bobkový listZáklad: ambra, pačuli, drevo guaiac, dubový machObjem:100 ml

Rabanne Invictus, 100 ml, Toaletná voda pre mužov, Nedajte sa ničím zastaviť a doprajte si vzpruhu v akejkoľvek situácii. Toaletná voda pre mužov Rabanne Invictus vám zaistí okamžitý prílev energie na zmyslovej úrovni. Povzbudí vás tak, že všetko zvládnete s prehľadom a ľahkosťou. akvatická vôňa s tónmi mora aromatická vôňa s bylinnými tónmi drevitá vôňa pre aktívneho muža plného energie vôňa vhodná na každodenné nosenie

Paco Rabanne Invictus je zmyselne svieža, športová vôňa, ktorá je stelesnením energie, dynamiky, čistoty a sily. Invictus latinsky znamená v preklade neporaziteľný. Flakón je navrhnutý ako trofej, ktorá predstavuje víťazstvo. Nádherný, priezračný, energický parfum sa štruktúrovanú vôňou s veľmi osobitým základom. Na trh bola uvedená v roku 2013.

Parfémy Paco Rabanne stavajú na luxus, kvalitu a premyslenú extravaganciu. Vonné kompozície ukryté v osobitých výrazných flakónoch sú rovnako originálne ako život a tvorba módneho návrhára, ktorý im dal meno.

Toaletná voda Invictus od značky Paco Rabanne bola vytvorená výlučne pre mužov. Toto balenie obsahuje 100 ml vami vybraté vône.

Produkt Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kolínske vody, patrí značke Paco Rabanne, Rabanne, vo veľkosti 100 ml, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk, Brasty.sk, Alza.sk, Notino.sk a je prispôsobený male, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody, patrí značke Paco Rabanne, Rabanne, vo veľkosti 100 ml, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk, Brasty.sk, Alza.sk, Notino.sk a je prispôsobený male, unisex.

Produkt Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov patrí do skupiny produktov Parfumové vody od značky Paco Rabanne, Rabanne vo veľkosti 100 ml, nájdete ho u predajcu Vivantis.sk, Brasty.sk, Alza.sk, Notino.sk a je určený male, unisex.

Produkt Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov má EAN kód 3349668515660.

Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov - parametre produktu

Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov - história ceny a dostupnosti

Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov - ďalšie zaujímavé produkty

Paco Rabanne Invictus 100 ml toaletná voda pre mužov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?