Oilatum Emollient proti nadmernému vysušovaniu 500 ml

Oilatum Emollient proti nadmernému vysušovaniu 500 ml

Oilatum Emollient proti nadmernému vysušovaniu 500 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Oilatum Emollient proti nadmernému vysušovaniu 500 ml - popis produktu

Oilatum Emollient proti nadmernému vysušovaniu Obsah Oilatum Emollient: 500 ml Charakteristika Oilatum Emollient: OILATUM EMOLLIENT je prípravok, ktorý je určený na natieranie na pokožku alebo sa môže pridať do kúpeľa. Má silno premasťujúci účinok. Jeho hlaví súčasťou je parafínový olej, ktorý po kúpeli zostane na pokožke rozprestretý ako tenký, pokožku zvláčňujúci povlak, ktorý zabraňuje jej nadmernému vysušovaniu. Zloženie Oilatum Emollient: Paraffinum perliquidum Spôsob použitia Oilatum Emollient: Oilatum Emollient by sa malo používať vždy vodou, buď ako prísada do kúpeľa alebo nanesením na vlhkú kožu.  Kúpeľ pre dospelých: pridajte 1-3 uzávery do vane napustenej s vodou do výšky 20 cm a zotrvajte v kúpeli 10-20 minút. Po kúpeli sa jemne osušte. Kúpeľ pre dieťa: pridajte 1/2 - 2 uzávery do vaničky s vodou. Špongiou jemne naneste kúpeľ na povrch tela. Po kúpeli sa jemne osušte. Príbalový leták Oilatum Emollient

Liek je kúpeľové aditívum (prísada do kúpeľa), ktoré obsahuje liečivo tekutý parafín. Patrí do skupiny liekov, ktoré zmäkčujú a ochraňujú kožu.

Používa sa na liečbu atopického ekzému, kontaktnej dermatitídy, stareckého svrbenia, ichtyózy a ďalších kožných ochorení spojených so zvýšenou suchosťou kože. Je vhodný najmä v prípade, ak sú postihnuté veľké plochy tela.

Produkt Oilatum Emollient proti nadmernému vysušovaniu 500 ml je označený EAN kódom 8590335506046.

Oilatum Emollient proti nadmernému vysušovaniu 500 ml - parametre produktu

Oilatum Emollient proti nadmernému vysušovaniu 500 ml - história ceny a dostupnosti

Oilatum Emollient proti nadmernému vysušovaniu 500 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Oilatum Emollient proti nadmernému vysušovaniu 500 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?