MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8

MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8

MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8 - popis produktu

Detská pestúnka Motorola MBP8:Elektronická detská opatrovateľka Motorola MBP8 vám umožňuje monitorovať vaše dieťa vo dne aj v noci. Použitá technológia zaručuje bezporuchový prenos zvukov. Hladina hluku dieťaťa je podporená aj vizuálnou indikáciou pomocou LED kontroliek. Dosah opatrovateľky je až 50 metrov, čo vám dáva veľkú slobodu pohybu a potrebný vnútorný pokoj. Navyše disponuje alarmom dosahu, ktorý vás upozorní v prípade, že sa dostanete mimo dosahu vysielacej jednotky. Vysielač je vybavený nočným svetlom, ktoré podporí pokojný spánok vášho dieťaťa. Rodičovská jednotka a detská jednotka sú napájané zo zásuvky. Parametre a špecifikácia:Určené pre:bábätká a malé detiTyp:bezdrôtový digitálny prenosDosah:až 50 metrovFunkcie a vlastnosti:alarm dosahuLED kontrolkanočné svetloRozmery:prijímač: 55 x 85 x 115 mmvysielač: 55 x 85 x 115 mmFrekvencia:344 MHzObsah balenia:rodičovská jednotkadetská jednotka

MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8 Obsah MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8: Digitálna detská pestúnka Charakteristika MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8: Technológia DECT (10 kanálov) Bezpečné šifrovanie dát ECO režim Dosah až 50 metrov* Upozornenie mimo dosah Vysoká citlivosť mikrofónu Nočné svetlo na detskej jednotke Upevnenie na stenu pre jednoduché Plug-N-Go napájanie (Rodičovská a detská jednotka sa zasunú priamo do zásuvky v stene)

Produkt MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8 patrí do skupiny produktov Detské pestúnky, patrí pod značku Motorola, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Digitálne kamery, patrí pod značku Motorola, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Produkt MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské opatrovateľky, patrí pod značku Motorola, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8 má priradený EAN kód 5012786180284.

MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8 - parametre produktu

MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8 - história ceny a dostupnosti

MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8 - ďalšie zaujímavé produkty

MOTOROLA DETSKÁ PESTÚNKA MBP 8 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?