MIVARDI Spací pytel Mivardi Easy

MIVARDI Spací pytel Mivardi Easy

MIVARDI Spací pytel Mivardi Easy

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 59,88 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MIVARDI Spací pytel Mivardi Easy - popis produktu

Spací vak Mivardi - Spací vak Easy: Ste vášnivými rybármi a ešte ste nenašli ten správny spací vak, ktorý by vás zohrial počas studených nocí pri rybníku alebo jazere? Ľahký a výborne skladný spací vak Mivardi série Easy vás zláka príjemným flísovým materiálom, ktorý sa nachádza v jeho vnútrajšku. Vonkajšia časť spacáka je vodoodpudivá.Pre letné dni pri jazereSpacák je vhodný na letné obdobie a občasné nocovanie pri vode. Konštrukcia spacieho vaku bola po starostlivom testovaní vylepšená o niekoľko drobných detailov, vďaka ktorým spacák lepšie zafixujete k ležadlu. To zaručuje oveľa pohodlnejšie spanie, pretože nebude schádzať z konštrukcie ležadla v oblasti nôh, a tým ho nebudete musieť neustále vyťahovať hore. Je prispôsobivý pre všetky typyležadiel. Keď spacák rozopnete, ponúka sa vám ako ľahká hrejivá prikrývka.

Ľahký a výborne skladný spací vak s príjemným fleecovým materiálom vo vnútornej časti na vodoodpudivým vonkajším materiálom. Je vhodný na letné obdobie a na občasné nocovanie pri vode. Premyslená konštrukcia umožňuje uchytenie k lehátkam rôznych veľkostí. Po rozopnutí môže slúžiť ako ľahká prikrývka. Dĺžka - 220 cm, šírka - 90 cm. Hmotnosť - 1,9 kg. Šírka: 90 cm Navrhnuté v: Česko Špeciálne vlastnosti: Water Resistant Materiál: Fleece Typ: Spací vak Hmotnosť: 1,9 kg Krajina pôvodu: Čína Farba: Zelená Farba podľa výrobcu: Green Séria: Easy Dĺžka: 220 cm

Spací pytel Mivardi Easy

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spacie vaky, je v ponuke značky Mivardi, vo farebnej verzii Green, materiál je Fleece, nájdete ho u predajcu Muziker.sk, Parys.sk.

Produkt MIVARDI Spací pytel Mivardi Easy je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vaky na vodu, patrí pod značku Mivardi, farebné prevedenie je Green, materiálové zloženie Fleece v ponuke e-shopu Muziker.sk, Parys.sk.

Produkt MIVARDI Spací pytel Mivardi Easy má EAN kód 2000020804310.

MIVARDI Spací pytel Mivardi Easy - parametre produktu

FarbaGreen
MateriálFleece
KategóriaSpacie vaky, Bivaky, Vaky na vodu
ZnačkaMivardi
FarbaGreen
MateriálFleece
E-shopMuziker.sk, Parys.sk
EAN2000020804310

MIVARDI Spací pytel Mivardi Easy - história ceny a dostupnosti

MIVARDI Spací pytel Mivardi Easy - ďalšie zaujímavé produkty

MIVARDI Spací pytel Mivardi Easy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?