LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely

LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely

LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,52 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely - popis produktu

Mlynček na korenie LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely: Pokiaľ si chcete zaobstarať kvalitný mechanický mlynček na korenie s dlhou životnosťou nielen na doma, ale aj na cesty, vyberte si Tramp 3 od tradičnej českej firmy Lodos. Telo mlynčeka je z bieleho plastu s čiernym viečkom a kľukou. Oceľový frézovaný mlecí strojček je odborne kalený a výrobca ponúka záruku 10 rokov. Vďaka nezmenenej technológii už takmer 90 rokov možno mlynček pri správnom zaobchádzaní používať aj oveľa dlhšie. Mechanické ovládanie kľukou je tradičné a praktické. Navyše kľuka sa dá zložiť a uložiť do výsypky. Regulácia stupňa hrubosti mletia sa nastavuje pomocou regulačnej skrutky v spodnej časti mlynčeka. Kľúčové vlastnosti mlynčeka na korenie Tramp 3 LodosMechanický mlynček na korenie Tramp 3 od českého výrobcu LodosTradičná technológia oceľového frézovaného mlecieho strojčekaTelo mlynčeka z bieleho plastu s čiernym viečkom a kľukouMletie pomocou kľuky, ktorú je možné sňať a uložiť do výsypkyRegulácia hrubosti mletia skrutkou v spodnej časti mlynčekaZáruka 10 rokov na mlecí mechanizmus

Produkt LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mlynčeky na korenie od značky LODOS v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely je označený EAN kódom 8590280002211.

LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely - parametre produktu

LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely - história ceny a dostupnosti

LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely - ďalšie zaujímavé produkty

LODOS Mlynček na korenie TRAMP 3 biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?