Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013

Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013

Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013 - popis produktu

Mlynček na korenie Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013:Mlynček Lamart s dvoma komorami nájde uplatnenie nielen pri varení, ale hlavne pri stolovaní. Vyrobený je z nehrdzavejúcej ocele ao mletia sa stará keramický mlecí mechanizmus, ktorý dovoľuje nastaviť hrubosť mletia presne podľa vašich potrieb a chuti.Mlynček Lamart s dvoma komorami nájde uplatnenie nielen pri varení, ale hlavne pri stolovaní. Vyrobený je z nehrdzavejúcej ocele a o mletie sa stará keramický mlecí mechanizmus, ktorý dovoľuje nastaviť hrubosť mletia presne podľa vašich potrieb a chuti. Mlieť v ňom môžete nielen čierne korenie, ale aj hrubozrnnú soľ či iné korenie. Priehľadné komory vyzerajú nielen dizajnovo dobre, na prvý pohľad dávajú tušiť, čo sa v mlynčeku nachádza a zároveň vám poskytujú dokonalý prehľad o tom, či nie je potrebné mlynček doplniť. Ovládanie mlynčeka sa realizuje pomocou otáčacích mechanizmov na oboch stranách.Kľúčové vlastnostiDvojkomorový mlynček korenieVhodný na čierne korenie, hrubozrnnú soľ aj iné korenieKeramický mlecí mechanizmusNastaviteľná hrubosť mletiaOvládanie otáčacím mechanizmomZ nerezu a akryluRozmery:4,4 × 18,5 cm

Mlynček na korenie/korenie/soľMlynček na korenie/korenie/soľ je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a plastu s keramickým mlecím mechanizmom s nastaviteľnou hrubosťou mletiaPriehľadné doplňovacie dve komory umožňujú sledovať naplnenosť mlynčekaOvládanie mlynčeka pomocou otáčacieho mechanizmu na oboch stranáchSúčasťou mlynčeka viečka na zachytenie zvyškov koreniaRozmery: priemer 4,4 cm, výška 18,5 cmMateriál: nerez, akrylFarba nerez

Kvalitní Mlynček na korenie LAMART LT7013 TUBE z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mlynčeky na korenie.

Lamart lt7013 mlyncek 2x40ml nerez tube 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov.

Mlýnek na koření LAMART LT7013

Produkt Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013 patrí do skupiny produktov Kuchynská technika, patrí značke Lamart, farebný variant je nerez, nájdete ho u predajcu Tonerpartner.sk, Tipa.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mlynčeky na korenie od značky Lamart, farebné prevedenie je nerez v ponuke e-shopu Tonerpartner.sk, Tipa.sk, Alza.sk.

Produkt Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013 označuje EAN kód 8590669180028.

Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013 - parametre produktu

Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013 - história ceny a dostupnosti

Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013 - ďalšie zaujímavé produkty

Lamart Mlynček na korenie 2x40ml Tube LT7013 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?