Concept Beautiful KF1310 kulmofén White + pink 1 ks

Concept Beautiful KF1310 kulmofén White + pink 1 ks

Concept Beautiful KF1310 kulmofén White + pink 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,92 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Concept Beautiful KF1310 kulmofén White + pink 1 ks - popis produktu

Kulmofén Concept KF-1310fi:Všestranný pomocníkKulmofén Concept v trendy farebnej kombinácii je perfektným pomocníkom všetkých žien, ktorý si poradí so všetkými typmi vlasov. Je určený nielen pre bežnú úpravu vlasov, ale rovnako aj pre tvorbu vysoko moderných účesov. S touto skvelou kulmou vytvoríte na vašej hlave rýchlo a jednoducho nežné aj výraznejšie vlny, podľa vášho vkusu či spoločenskej akcie, na ktorú sa práve chystáte - vybavenie prístroja tvoria dve otočné kefy s priemerom 20 a 16 mm. Môžete ho využiť aj ako výkonný sušič mokrých vlasov.Stačí si vybraťKulmofén Concept ponúka hneď niekoľko funkcií/programov. Používateľky si môžu vybrať z dvoch rýchlostných stupňov a až troch teplotných nastavení - jedným z nich je aj studený vzduch. Tieto možnosti je možné samozrejme rôzne kombinovať podľa potreby.Prečo zvoliť kulmofén?S pomocou kulmofénu sa úprava vašich vlasov stane oveľa jednoduchšia a rýchlejšia - to všetko vďaka silnému príkonu 400 W. Okrem úpravy vášho účesu na rôzne príležitosti zvládne kulmofén takisto aj vysušiť vlasy rovnako kvalitne ako samotný fén. Prečo teda utrácať za dva odlišné spotrebiče, keď ich môžete mať v jednom?Praktickosť predovšetkýmKulmofén Concept je koncipovaný tak, aby jeho použitie bolo čo možno najpraktickejšie a najpohodlnejšie. Dôkazom toho je odnímateľná kefa pre jednoduchú údržbu a čistenie, otočné kefy a tlačidlo pre ich uvoľnenie. Tým je zaistená jednoduchšia tvorba vĺn. 190 cm dlhá prívodná šnúra je otočná o 360°, takže manipulácia s prístrojom je maximálne jednoduchá a pohodlná. Závesné očko umožňuje umiestniť kulmofén kamkoľvek, kde vám to bude najlepšie vyhovovať.Doplňujúce informácie: Príkon: 400 WNapätie: 230 VFarba: Biela + ružová 

Každá žena túži byť príťažlivá a krásna nielen pre mužov, ale aj pre svoj dobrý pocit. Kulmofén Concept KF1310 je vhodný nielen pre úpravu účesu na plesy, bály a spoločenské akcie, ale aj na bežné každodenné použitie. Vďaka kulmofénu Concept je úprava vlasov omnoho jednoduchšia. Pomáha k tomu nielen jeho silný príkon 400 W, ale aj dva vymeniteľné nadstavce s priemerom kefy 20 a 16 mm. Kulmofén ponúka 2 rýchlosti nastavenia prúdenia vzduchu.Kefa je odnímateľná pre jednoduchú údržbu a čistenie. Pre pohodlnejšie použitie nie je potrebné otáčať celou kefou. Jednoducho stlačíte tlačidlo na uvoľnenie kefy. Tým sa zaistí ľahšie vytvorenie vĺn. Prívodná šnúra s dĺžkou 190 cm je otočná o 360° a tým je zaistená jednoduchosť ovládania kulmofénu pri úprave vlasov. Vďaka závesnému očku môžete svoju kulmu ľahko umiestniť, kde vám bude najlepšie vyhovovať.Vlastnosti a špecifikácie výrobka: 2 rýchlostné nastavenia 3 teplotné nastavenia (studený vzduch) 2 kefy s priemerom 20 a 16 mm 360° otočná prívodná šnúra s dĺžkou 190 cm závesné očko farba: biela + fialová napätie: 230 V

Concept Beautiful KF1310, 1 ks, Kulmofény pre ženy, Kulmofén Concept Beautiful predstavuje všestranný stylingový nástroj, ktorý ľahko zaistí perfektný vzhľad vašich vlasov. Ich každodenná úprava sa tak pre vás stane zábavou! Vlastnosti: kábel s otočnou šnúrou možnosť regulácie rýchlosti jednoduché ovládanie a údržba Použitie: Priložte prameň vlasov na kefu a postupujte kĺzavým pohybom od korienkov až po končeky vlasov. Postup opakujte, kým nedocielite požadovaný účes.

Vytvorte si perfektný účes na každú príležitosť jednoducho a rýchlo. Pomôže vám kulmofén Concept KF 1310FI. S kulmofénom Concept KF 1310FI môžete ľubovolne kombinovať 2 rýchlosti a použiť jeden z 2 vymeniteľných nástavcov, s priemerom kefy 10 mm a 20 mm. S praktickou otočnou kefou dosiahnete účes svojich snov skutočne veľmi jednoducho. Vďaka odnímateľnej kefe a otočnej prívodovej šnúre je manipulácia s kulmofénom Concept KF 1310FI veľmi jednoduchá.

Je vhodný nielen pre úpravu účesu na plesy, bály a spoločenské akcie, ale aj na bežné každodenné použitie.

Produkt Concept Beautiful KF1310 kulmofén White + pink 1 ks má priradený EAN kód 8594049738649.

Concept Beautiful KF1310 kulmofén White + pink 1 ks - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaKulmy
EAN8594049738649

Concept Beautiful KF1310 kulmofén White + pink 1 ks - história ceny a dostupnosti

Concept Beautiful KF1310 kulmofén White + pink 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Concept Beautiful KF1310 kulmofén White + pink 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?