KLORANE BEBE POUDRE DE TOILETTE PROTECTRICE (inovácia 2018) ochranný detský púder 1x100 g

KLORANE BEBE POUDRE DE TOILETTE PROTECTRICE (inovácia 2018) ochranný detský púder 1x100 g - popis produktu

Detský púder KLORANE Bébé Ochranný detský púder s mesiačikom 100 g: Klorane Bébé nabízí účinnou, ale zároveň šetrnou péči o vaše miminko. Ochranný dětský pudr absorbuje vlhkost díky svému minerálnímu složení a výtažku z měsíčku, který byl pěstován v bio kvalitě a zodpovědně k životnímu prostředí. Ochranný pudr Klorane Bébé zklidňuje pokožku zejména při zčervenání a výskytu drobných podráždění a zanechává sametový ochranný film. Už žádný pláč kvůli opruzeninám díky péči od Klorane. Klíčové vlastnosti ochranného dětského pudru Klorane BébéOchranný dětský pudr Klorane Bébé pro šetrnou péči o miminkoAbsorbuje vlhkost díky výtažku z měsíčku a minerálnímu složeníZklidňuje pokožku při zčervenání a výskytu drobných poraněníPudr Klorane zanechává ochranný filmObsažený měsíček je pěstovaný zodpovědně k životnímu prostředí, bio kvalita Složení:Talc, Kaolin, Magnesium Stearate, Calendula Officinalis Flower Extract, Fragrance (Parfum), Isoleucine, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Water (Aqua)

Klorane Bébé Calendula, 100 g, Na zapareniny pre deti, Trenie, vlhkosť a nedostatočný prístup vzduchu – to všetko prispieva k výskytu zaparenín. Aj preto sa často vyskytujú v oblasti plienok, kde je pokožka zakrytá. Prípravok Klorane Bébé Calendula však prebytočnú neodvetranú vlhkosť pohltí a zabezpečí tak dieťaťu pokožku bez podráždenia, začervenania a pocitov svrbenia. Okrem toho, že absorpciou vlhkosti zabráni zapareniu, vytvorí na detskej pokožke ochrannú vrstvu, upokojí ju a urýchli jej regeneráciu. Vlastnosti: chráni pred tvorbou zaparenín vytvára na pokožke jemný, celkom nedráždivý ochranný film upokojuje a hydratuje podráždenú pokožku upokojuje podráždenie a začervenanie Použitie: Prípravok naneste na začervenanú zapareninu po umytí a osušení, najlepšie pri výmene plienok.

Klorane pre deti Obsah Klorane ochranný detský púder: 100g Charakteristika Klorane ochranný detský púder: Vďaka minerálnemu zloženiu a nežnej relaxačnej vôni absorbuje vlhkosť, zmierňuje sčervenanie a podráždenie, zanecháva ochranný film a pokožku hebkú na dotyk. Určený pre bábätká a dojčatá. Klinicky testované pod dohľadom pediatrov. Použitie  Aplikuje sa na čistú a suchú pokožku pravidelne pri výmene plienky.   Upozornenie: Zabráňte vdýchnutiu nosom alebo pusou. Zabráňte kontaktu s očami. Príbalový leták Klorane pre deti

Klorane Bébé Ochranný detský púder 100 g Ochranný detský púder na zadoček s upokojujúcim výťažkom z nechtíka získaným z kvetov pestovaných BIO.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťové krémy, je v ponuke značky KLORANE, Pierre Fabre Dermo-cosmétique, vo veľkosti 100 g v ponuke e-shopu Notino.sk, MojaLekáreň.sk, Alza.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Produkt KLORANE BEBE POUDRE DE TOILETTE PROTECTRICE (inovácia 2018) ochranný detský púder 1x100 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové krémy, patrí značke KLORANE, Pierre Fabre Dermo-cosmétique, je vyrobený vo veľkosti 100 g, nájdete ho v e-shope Notino.sk, MojaLekáreň.sk, Alza.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke KLORANE, Pierre Fabre Dermo-cosmétique, vo veľkosti 100 g, nájdete ho u predajcu Notino.sk, MojaLekáreň.sk, Alza.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt KLORANE BEBE POUDRE DE TOILETTE PROTECTRICE (inovácia 2018) ochranný detský púder 1x100 g popisuje EAN kód 3282770200027.

KLORANE BEBE POUDRE DE TOILETTE PROTECTRICE (inovácia 2018) ochranný detský púder 1x100 g - parametre produktu

KLORANE BEBE POUDRE DE TOILETTE PROTECTRICE (inovácia 2018) ochranný detský púder 1x100 g - história ceny a dostupnosti

KLORANE BEBE POUDRE DE TOILETTE PROTECTRICE (inovácia 2018) ochranný detský púder 1x100 g - ďalšie zaujímavé produkty

KLORANE BEBE POUDRE DE TOILETTE PROTECTRICE (inovácia 2018) ochranný detský púder 1x100 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?