Kabelka na notebook 15,6

Kabelka na notebook 15,6", MOVE LIFESTYLE BAG, oranžová z polyesteru OMT156NHE0NN

Kabelka na notebook 15,6

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kabelka na notebook 15,6", MOVE LIFESTYLE BAG, oranžová z polyesteru OMT156NHE0NN - popis produktu

- Moderná outdoorová taška oranžovej farby s vnútorným priestorom šedej farby vhodná pre ženy- Odnímateľná vypolstrovaná rukoväť pre pohodlnejšie nosenie- Hlavná kapsa rozdelená na časť pre notebook a dokumenty, s menšími kapsami pre príslušenstvo - Výhodou je uzamykateľná predná kapsa Rozmery: (VxŠxH) 35 x 39 x 7.5cmMateriál: polyester 600DÚdržba: čistite vodou alebo vlhkou handričkou

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Produkt Kabelka na notebook 15,6", MOVE LIFESTYLE BAG, oranžová z polyesteru OMT156NHE0NN je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebooky, patrí značke nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho u predajcu Bigon.sk.

Kabelka na notebook 15,6", MOVE LIFESTYLE BAG, oranžová z polyesteru OMT156NHE0NN - parametre produktu

Kabelka na notebook 15,6", MOVE LIFESTYLE BAG, oranžová z polyesteru OMT156NHE0NN - história ceny a dostupnosti