Johnson´s Baby Oil 200 ml telový olej pre deti

Johnson´s Baby Oil 200 ml telový olej pre deti - popis produktu

Detský olej JOHNSON'S BABY Oil 200 ml: V Johnson´s Baby milujú deti. Preto pre nich vyvíjajú iba produkty, ktoré sú šetrné a bezpečné k ich jemnej citlivej pokožke. Jedným z produktov, ktoré vášmu dieťatku nesmie vo výbave chýbať, je obľúbený detský olej. Vďaka tomu, že obsahuje čistý minerálny olej, sa na pokožke vytvorí jemná ochranná vrstva, ktorá zabraňuje strate potrebnej vlhkosti. Pokožka vášho dieťatka tak zostane dostatočne hydratovaná a na dotyk vláčna. Olej JOHNSONS BABY s objemom 200 ml podporuje prirodzený vývoj pokožky a je tiež hypoalergénny. Kľúčové vlastnosti detského oleja Johnson Baby Oil pre bábätká, 200 mlObsahuje čistý minerálny olej, ktorý vytvára na pokožke ochrannú vrstvu proti strate vlhkostiDetskú pokožku olej zvláčňuje a zabraňuje jej vysúšaniuPodporuje prirodzený vývoj pokožkyOlej JOHNSONS BABY vyvinutý pre novorodenca je hypoalergénnyAplikácia:Olej JOHNSONS BABY naneste na pokožku tela a jemne vmasírujte. Zloženie:Paraffinum liquidum, Isopropyl palmitate, Parfum

Johnson's starostlivosť o detskú pokožku Obsah Johnson's Detský olej 200ml Charakteristika Johnson's Detský olej jemne zvláčňuje pokožku dieťatka a pomáha zabraňovať jej vysúšaniu, má schopnosť viazať až desaťkrát viac vlhkosti ako bežné telové mlieka a krémy, obsahuje čistý minerálny olej, neobsahuje žiadne farbivá ani konzervačné látky, jemnosť bola klinicky overená, obzvlášť vhodný pre suchú pokožku, dermatologicky testované. Použitie  Olej aplikujte v malom množstve na čistú a mokrú pokožku, dobre rozotrite. Odporúča sa po každom večernom kúpaní. Vhodný aj na masáže. Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí, aby ste zabránili vypitiu alebo náhodnému vdýchnutiu, ktoré by mohlo spôsobiť vážne zdravotné problémy. Ak sa vyskytujú problémy s dýchaním, okamžite vyhľadajte lekára. Len na vonkajšie použitie. Príbalový leták Johnson's Detský olej

Johnson's Baby Baby olej 200 ml Uzatvára viac ako dvojnásobok vlhkosti než bežné detské telové mlieko

Olej Baby Johnson&Johnson poskytuje nejjemnější péči o pokožku Vašeho miminka!

Detský olej pre každodennú starostlivosť o detskú pokožku po každom kúpaní.

Johnson´s Baby Oil Telový olej pre deti 200 ml

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťové krémy, je v ponuke značky Johnson & Johnson, Johnson & Johnson Pomezia, JOHNSON'S, JOHNSON'S BABY, Johnson's®, vo veľkosti 200 ML v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, Notino.sk, Alza.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Produkt Johnson´s Baby Oil 200 ml telový olej pre deti je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové krémy, patrí značke Johnson & Johnson, Johnson & Johnson Pomezia, JOHNSON'S, JOHNSON'S BABY, Johnson's®, je vyrobený vo veľkosti 200 ML, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Notino.sk, Alza.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke Johnson & Johnson, Johnson & Johnson Pomezia, JOHNSON'S, JOHNSON'S BABY, Johnson's®, vo veľkosti 200 ML, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk, Notino.sk, Alza.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt Johnson´s Baby Oil 200 ml telový olej pre deti má EAN kód 8410207115865.

Johnson´s Baby Oil 200 ml telový olej pre deti - parametre produktu

Johnson´s Baby Oil 200 ml telový olej pre deti - história ceny a dostupnosti

Johnson´s Baby Oil 200 ml telový olej pre deti - ďalšie zaujímavé produkty

Johnson´s Baby Oil 200 ml telový olej pre deti - ako nakúpiť najvýhodnejšie?