InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov

InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov

InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov - popis produktu

Sponky do vlasov INVISIBOBBLE Waver Pretty Dark: Unikátne tmavo hnedé sponky INVISIBOBBLE Waver Pretty Dark predstavujú najnovšiu inováciu z dielne obľúbenej značky Invisibobble. Výnimočnosť sponiek do vlasov je daná použitým nekovovým materiálom a originálnym tvarom 3D skrutkovice. Ten našiel svoju inšpiráciu u populárnych špirálovitých gumičiek Invisibobble Original. Vďaka tomu sponky ponúkajú aj podobné vlastnosti. Vlasy sú pevne fixované v jednotlivých dutinách zvlnenej sponky, takže nie sú stiahnuté príliš, nedochádza k ťahaniu vlasov ani na nich nevznikajú žiadne stopy a otlaky. Použitá technológia Slide Lock potom umožňuje jednoduché otvorenie i zatvorenie sponky INVISIBOBBLE Waver Pretty Dark bez akejkoľvek námahy. Kľúčové vlastnosti vlasových sponiek INVISIBOBBLE Waver Pretty DarkInovatívne nekovové sponky v tmavo hnedom vyhotoveníUnikátny špirálový tvar sponiek vytvárajúci nerovnomerný tlak na vlasyIdeálne pre pevné a silné fixovanie vlasov, ale nie príliš tesnéTvar poskytujúce silný úchop bez ťahania jednotlivých vlasov a vlasovej pokožkyTvar trojrozmernej vlny sponiek Waver zabraňujúci bolestiam hlavyBezpečne uzatvárateľné sponky vďaka jednoduchému systému Slide LockVodoodolný materiál s jednoduchou údržbou, neabsorbuje žiadne tekutinyPohodlná a k vlasom šetrná alternatíva k bežným sponkám a škripcom na vlasy Materiál:Umelá živicaFarba:Tmavo hnedáPoužitie:Vhodné pre vlasový styling a fixáciu vlasov, pre celodenné nosenie pri športe, v práci, doma ...Určenie:Ženy, detiBalenie obsahuje:3× špirálová sponka Invisibobble Waver Pretty Dark

invisibobble Waver Pretty Dark, 3 ks, Doplnky do vlasov pre ženy, Vlasový doplnok invisibobble Waver Pretty Dark dokonale dotvorí váš účes. Vlastnosti: má originálny tvar zaručuje šetrnosť k vlasom nezanecháva na vlasoch odtlačok Použitie: Vytvorte účes požadovaného tvaru.

Vlasová kozmetika v našej ponuke nesie mená tých najslávnejších kadernických značiek. Doplnky značky InvisiBobble z kolekcie  boli vytvorené špeciálne pre ženy majúce všetky typy vlasov. Tento kadernický zázrak má objem .

Invisibobble Waver Pretty Dark 3 ks Ponúka pohodlnú a k vlasom šetrnú alternatívu oproti bežným sponkám a štipcom na vlasy. Zaručuje silné a zároveň jemné uchopenie vlasov bez otlaku a bolesti hlavy.

Originálny tvar sponiek zaisťuje spoľahlivé držanie vlasov, bez toho aby ich ťahal a na vlasoch nevznikajú žiadne stopy a otlaky.

Sponka do vlasov waver.

Produkt InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov patrí do skupiny produktov Vlasová kozmetika, vyrába ho značka Invisibobble, veľkosť odpovedá označeniu 3 ks, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vlasové doplnky, je v ponuke značky Invisibobble, veľkosť odpovedá označeniu 3 ks v ponuke e-shopu Notino.sk a je vhodný female, unisex.

Produkt InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kozmetika na styling od značky Invisibobble, vo veľkosti 3 ks v ponuke e-shopu Notino.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Produkt InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov popisuje EAN kód 4260285389702.

InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov - parametre produktu

InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov - história ceny a dostupnosti

InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov - ďalšie zaujímavé produkty

InvisiBobble Waver Pretty Dark Hair Clip 3pcs sponky do vlasov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?