Kinekus Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm

Kinekus Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm

Kinekus Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,89 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kinekus Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm - popis produktu

Sprchová hlavica VIKING 630010: Správna sprcha je základ skvelého kúpeľa. Ak túžite po novej sprche, sprchová hlavica VIKING 630010 určite splní vaše požiadavky. Sprchová hlavica VIKING s nadštandardným priemerom, 95 mm vytvára spolu s inovačne riešeným umiestnením dýz príjemný masážny prúd vody. Sprchová hlavica s jednou funkciou je vyrobená z pochrómovaného plastu, je ľahká a zároveň sa svojím jednoduchým a elegantným vyhotovením hodí do každej kúpeľne. Hlavica VIKING je opatrená gumovými výstupkami, ktoré zabraňujú usadzovaniu vodného kameňa a uľahčujú jej údržbu. Kľúčové vlastnosti sprchovej hlavice VIKING 630010Elegantný doplnok do kúpeľne značky VIKINGJednoduchý a moderný dizajnJeden sprchový režimSprchová hlavica VIKING 630010 je vyrobená z pochrómovaného plastuHlavica VIKING je opatrená gumovými výstupkami zabraňujúcimi usadzovaniu vodného kameňa Priemer hlavice:95 mm

Hlavice sprchová, 1funkční, chrom, VIKING Hlavní technické parametry: popis: 1funkční materiál: chrom

Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm

Produkt Kinekus Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sprchové hlavice, patrí pod značku Extol, Kinekus, VIKING, v ponuke predajcu Kinekus.sk, Alza.sk.

Produkt Kinekus Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm popisuje EAN kód 8595126972277.

Kinekus Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm - parametre produktu

Kinekus Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm - história ceny a dostupnosti

Kinekus Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm - ďalšie zaujímavé produkty

Kinekus Hlavica sprch. 1 funkčná lesklý chróm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?