KomárStop sprej 50ml

KomárStop sprej 50ml

KomárStop sprej 50ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KomárStop sprej 50ml - popis produktu

KomárStop je univerzálny liehový odpudzovač hmyzu na prírodnej báze s vysokým obsahom rastlinných silíc známych svojimi odpudzujúcimi účinkami na lietajúci a lezúci hmyz. Tonikum pokožku príjemne osviežuje. Liehová báza umožňuje aplikáciu na pokožku aj odev, bez rizika vzniku škvŕn na oblečení.

Použitie:

Malé množstvo prípravku aplikujte rozprašovačom zo vzdialenosti 15 – 20 cm na nekryté časti tela, prípadne aj na odev. Odpudzujúci účinok by mal trvať 2 – 4 hodiny, v závislosti od počasia. V prípade potreby aplikáciu zopakujte. Tonikum je vhodné na každodenné použitie, pre všetky typy pleti.

Obsahuje citrónovú trávu, levanduľu, mätu a eukalyptus.

Komár stop repelent Obsah Komár stop proti hmyzu: 50ml Charakteristika Komár stop proti hmyzu: Univerzálny liehový odpudzovač hmyzu na prírodnej báze s vysokým obsahom rastlinných silíc známych svojimi odpudzujúcimi účinkami na lietajúci a lezúci hmyz. . Príbalový leták Komár stop proti hmyzu

Tento produkt nájdete v skupine Odpudzovače hmyzu, vyrába ho značka Herbamedicus, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt KomárStop sprej 50ml patrí do skupiny produktov Spreje proti hmyzu, vyrába ho značka Herbamedicus, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt KomárStop sprej 50ml má EAN kód 7640133072760.

KomárStop sprej 50ml - parametre produktu

KomárStop sprej 50ml - história ceny a dostupnosti

KomárStop sprej 50ml - ďalšie zaujímavé produkty

KomárStop sprej 50ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?