Forma kovová - nepriľnavý povrch GRANDE priemer 24,5 cm - ORION

Forma kovová - nepriľnavý povrch GRANDE priemer 24,5 cm - ORION - popis produktu

Forma na pečenie v tvare tortovej formy vám pomôže pripraviť krásne tvarovaný koláč pre vašu rodinu alebo hostí na kávu. Forma má nepriľnavý povrch, ktorý zabraňuje pripáleniu, a to aj pri použití minimálneho množstva tuku. Dobroty sa z formy ľahko vyberajú a po upečení vyzerajú lákavo. Jednoduchá údržba. Rozmery. 0,4 mm, š. 24,5 cm, v. 10,5 cm.

Bábovková forma GRANDE - príjemne opečenáa ľahko sa vyberá

Bábovková forma GRANDE je vybavená špeciálnym nepriľnavým povrchom, ktorý zabezpečí, že sa vaše pečivo neprilepí na dno a steny formy. S touto formou si môžete vychutnať pečenie bez stresu z obáv, že sa vám bábovka pripáli - aj pri minimálnom množstve tuku v recepte. Vaše pečivo vyzerá príťažlivo a môžete ho ľahko vybrať z formy.

Vhodná na rôzne druhy pečiva

Táto forma je ideálna na pečenie tradičných nadýchaných a vlhkých koláčov. Nie je však obmedzená len na sladkosti! Môžete ju použiť aj na pečenie slaných knedlí, plniek, zapekaných cestovín alebo aspikov. Možnosti sú s touto formou nekonečné.

Vhodná pre rôzne typy rúr

Forma na tortu GRANDE je vhodná pre všetky typy rúr. Môžete ju bezpečne používať v elektrických, teplovzdušných aj plynových rúrach. Poskytnite svojmu pečivu rovnako dokonalý výsledok bez ohľadu na to, aký typ rúry máte doma.

Jednoduchá údržba

Nie je nič horšie ako utierať nepriľnavé zvyšky z plechu na pečenie. S plechom GRANDE však môžete mať pokoj - stačí ho vložiť do umývačky riadu a nechať ho tam odpočívať. Údržba je jednoduchá a bez námahy.

Špecifikácie:
  • Kolekcia GRANDE BAKING.
  • Materiál: uhlíková oceľ s nepriľnavým povrchom
  • Nepriľnavý povrch: áno
  • Farby: sivá
  • Výška (cm): 10,5
  • Priemer (cm): 24,5
  • Hmotnosť (g): 388
  • Tvar: bundový koláč
  • Použitie: na sladké, slané
  • Možno umývať v umývačke riadu: áno
  • Vhodné do mikrovlnnej rúry: nie
  • Vhodné do rúry: áno
  • Sezóna: celoročne
Často kladené otázky: Je forma odolná voči poškriabaniu?

Áno, forma na tortu GRANDE je vyrobená z uhlíkovej ocele, ktorá je veľmi odolná voči poškriabaniu.

Môžem túto formu používať na mrazenie?

Táto forma bohužiaľ nie je vhodná na mrazenie. Môže sa poškodiť pri nízkych teplotách.

Dá sa forma ľahko skladovať?

Áno, forma na

Formy na bábovky patria k najobľúbenejším formám a určite nesmie chýbať v kuchyni. Je vhodná na pečenie koláčov aj tradičných báboviek. Forma má nepriľnavý povrch.

Rozmer: 24,5 cm

Materiál: uhlíková oceľ s kvalitným nepriľnavým povrchom Xynflon GRANDE

Vhodná do umývačky riadu

Forma na pečenie Forma bábovka kov./nepr. povrch GRANDE pr. 24,5 cm:Radi pečiete pre svojich blízkych? Potom určite nájdete využitie pre formu na pečenie ORION. Tento typ je určený na bábovku. Ak častejšie pečiete, nemusíte sa báť pripálenia vďaka nepriľnavému povrchu. Iste oceníte aj možnosť umytia v umývačke. Podstatné vlastnosti formy na pečenie Forma bábovka kov./nepr. povrch GRANDE pr. 24,5 cm Forma na pečenie, vďaka ktorej vykúzlite svoj obľúbený dezert Jej materiálom je nepriľnavý Hodí sa na umývanie v umývačke Určenie formy na pečenie ORION: na bábovku

Forma na pečenie v tvare bábovky vám pomôže pripraviť pre rodinu alebo hostí krásne tvarovanú bábovku ku káve. Forma je opatrená nepriľnavým povrchom, ktorý bráni pripečeniu, a to aj pri použití minimálneho množstva tuku. Upečenú bábovku z formy ľahko vyklopíte. Jednoduchá údržba.

Tento produkt nájdete v skupine Bytové dekorácie, vyrába ho značka Merkury Market, ORION, ORION domácí potřeby, farebná verzia je sivá, nájdete ho v e-shope MojaLekáreň.sk, Alza.sk, Heliumking.sk, 4home.sk, SvetCukrárov.sk, MerkuryMarket.sk.

Produkt Forma kovová - nepriľnavý povrch GRANDE priemer 24,5 cm - ORION patrí do skupiny produktov Bytové doplnky od značky Merkury Market, ORION, ORION domácí potřeby, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Alza.sk, Heliumking.sk, 4home.sk, SvetCukrárov.sk, MerkuryMarket.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vybavenie kuchyne, patrí pod značku Merkury Market, ORION, ORION domácí potřeby, farebné prevedenie je sivá, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Alza.sk, Heliumking.sk, 4home.sk, SvetCukrárov.sk, MerkuryMarket.sk.

Produkt Forma kovová - nepriľnavý povrch GRANDE priemer 24,5 cm - ORION má priradený EAN kód 8592381144074.

Forma kovová - nepriľnavý povrch GRANDE priemer 24,5 cm - ORION - parametre produktu

Forma kovová - nepriľnavý povrch GRANDE priemer 24,5 cm - ORION - história ceny a dostupnosti

Forma kovová - nepriľnavý povrch GRANDE priemer 24,5 cm - ORION - ďalšie zaujímavé produkty

Forma kovová - nepriľnavý povrch GRANDE priemer 24,5 cm - ORION - ako nakúpiť najvýhodnejšie?