Eucerin Balzam na suché a popraskané pery Aquaphor (SOS Lip Repair ) 10 ml

Eucerin Balzam na suché a popraskané pery Aquaphor (SOS Lip Repair ) 10 ml - popis produktu

Charakteristika: Chráni a upokojuje suché, popraskané pery. Vytvára ideálnu ochrannú bariéru pre rýchlu regeneráciu pokožky pier.Aquaphor SOS Regeneračný balzam prináša okamžitú starostlivosť a úľavu počas 60 sekúnd. Balzam neobsahuje parfumáciu ani konzervačné látky a vďaka 10 ml baleniu v tubičke sa ľahko nanáša. Je vhodný pre dospelých a deti od troch rokov.Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia:  Nanášajte, kedykoľvek potrebujete.Zloženie: Octyldodecanol, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic-Capric-Triglyceride, Glycerin, Panthenol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Aqua, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Castor Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Cera Alba, Bisabolol, C20-40 Alkyl Stearate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Eucerin Aquaphor SOS LIP Repair 10ml Eucerin Aquaphor SOS LIP Repair  Pery môžu byt niekedy suché, popraskané a citlivé. Preto potrebujú SOS starostlivosť. Zloženie s regeneračným dexpanthenolom obnovuje, chráni a upokojuje suché a popraskané pery tým, že na nich vytvára ideálnu ochrannú bariéru pre ich regeneráciu. Bez parfumácie a konzervačných látok. Klinické a dermatologické štúdie preukázali veľmi dobrú účinnosť a kožnú znášanlivosť - aj u problémovej pokožky. Výsledok Okamžitá starostlivosť a úľava počas 60 sekúnd, pre jemné a vláčne pery. Chráni a upokojuje suché a popraskané pery. Vytvára ochrannú bariéru. Pre jemné a vláčne pery. Vhodný aj pre deti od 3 rokov. Viac na adc.sk

Regeneračný balzam na pery. Bez parfumácie a konzervačných látok.

  • Chráni a upokojuje suché a popraskané pery.
  • Vytvára ochrannú bariéru.
  • Pre jemné a vláčne pery.
  • Vhodný aj pre deti od 3 rokov.

Eucerin Aquaphor SOS Regeneračný balzam na pery 10 ml Eucerin® Aquaphor SOS Regeneračný balzam na pery obsahuje špeciálne ingrediencie vhodné pre oblasť pier a ich tenkú, citlivú pokožku. Upokojuje suché, popraskané pery do 60 sekúnd a podporuje proces ich regenerácie.

Tento produkt nájdete v skupine Balzamy na pery od značky Beiersdorf, BEIERSDORF AG, Eucerin, je vyrobený vo veľkosti 10 ml, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Vivantis.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý female, unisex.

Produkt Eucerin Balzam na suché a popraskané pery Aquaphor (SOS Lip Repair ) 10 ml patrí do skupiny produktov Detská kozmetika, patrí pod značku Beiersdorf, BEIERSDORF AG, Eucerin, je vyrobený vo veľkosti 10 ml, v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Vivantis.sk, Najlekaren.eu a je vhodný female, unisex.

Produkt Eucerin Balzam na suché a popraskané pery Aquaphor (SOS Lip Repair ) 10 ml má priradený EAN kód 4005900721914.

Eucerin Balzam na suché a popraskané pery Aquaphor (SOS Lip Repair ) 10 ml - parametre produktu

Eucerin Balzam na suché a popraskané pery Aquaphor (SOS Lip Repair ) 10 ml - história ceny a dostupnosti

Eucerin Balzam na suché a popraskané pery Aquaphor (SOS Lip Repair ) 10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Eucerin Balzam na suché a popraskané pery Aquaphor (SOS Lip Repair ) 10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?