Dr. Müller Calcium pantothenicum masť pre upokojenie pokožky 100 g

Dr. Müller Calcium pantothenicum masť pre upokojenie pokožky 100 g - popis produktu

Charakteristika: Calcium pantothenicum je tradičná masť, ktorá je vhodná najmä na starostlivosť o suchú a popraskanú pokožku.  

  • vhodná je na upokojenie podráždenej a zapálenej kože u detí i na premastenie bradaviek dojčiacich matiek,
  • masť pokožku vyživuje a pomáha udržať jej optimálnu hydratáciu, znižuje tak riziko vysychania a praskania pokožky.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Masť naniesť v rovnomernej vrstve niekoľkokrát denne podľa potreby na suché miesta na pokožke, najlepšie na očistenú, suchú pokožku.Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Dr. Müller Calcium pantothenicum, 100 g, Detská telová starostlivosť unisex, Cítite, že vaša pokožka potrebuje trochu intenzívnejšiu starostlivosť než tú, ktorú jej dodá telové mlieko? Postará sa o ňu telový krém Dr. Müller Calcium pantothenicum , ktorý vyniká hutnou konzistenciou a schopnosťou dlhodobo hydratovať a vyživovať. Pokožke celého tela dodá potrebnú jemnosť a výživu, bude ju rozmaznávať krémovou textúrou a ochráni ju pred nežiaducim vysušovaním. Vlastnosti: napravuje suchú pokožku regeneruje pokožku navracia pokožke komfort a vitalitu intenzívne vyživuje a zvláčňuje pomáha pri bolestivých stvrdlinách v prsníku pri dojčení napráva boľavé a popraskané bradavky Použitie: Telový krém aplikujte rozotretím na umytú a osušenú pokožku a nechajte vstrebať. Používajte podľa potreby.

Masť obsahuje 5% Calcium pantothenicum. Masť je vhodná

  • na starostlivosť o suchú a popraskanú pokožku,
  • tiež na upokojenie podráždenej a zapálenej kože u detí, 
  • na premastenie bradaviek dojčiacich matiek (pred dojčením je nutné bradavky umyť).

Masť obsahuje 5% Calcium pantothenicum.

Produkt Dr. Müller Calcium pantothenicum masť pre upokojenie pokožky 100 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťové krémy, je v ponuke značky DR. MÜLLER, Dr. Müller Pharma, Dr. Müller Pharma s.r.o., vo veľkosti 100 g v ponuke e-shopu Notino.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Telové krémy, patrí značke DR. MÜLLER, Dr. Müller Pharma, Dr. Müller Pharma s.r.o., je vyrobený vo veľkosti 100 g, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dr. Müller Calcium pantothenicum masť pre upokojenie pokožky 100 g patrí do skupiny produktov Pleťová kozmetika, patrí značke DR. MÜLLER, Dr. Müller Pharma, Dr. Müller Pharma s.r.o., vo veľkosti 100 g, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dr. Müller Calcium pantothenicum masť pre upokojenie pokožky 100 g má priradený EAN kód 8595610400309.

Dr. Müller Calcium pantothenicum masť pre upokojenie pokožky 100 g - parametre produktu

Dr. Müller Calcium pantothenicum masť pre upokojenie pokožky 100 g - história ceny a dostupnosti

Dr. Müller Calcium pantothenicum masť pre upokojenie pokožky 100 g - ďalšie zaujímavé produkty

Dr. Müller Calcium pantothenicum masť pre upokojenie pokožky 100 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?