CAPIDI - Pestúnka BabyAlarm Pearl

CAPIDI - Pestúnka BabyAlarm Pearl

CAPIDI - Pestúnka BabyAlarm Pearl

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 121,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CAPIDI - Pestúnka BabyAlarm Pearl - popis produktu

CAPiDi Pestúnka BabyAlarm Pearl Nová moderná pestúnka od spoločnosti CAPiDi bola vyvinutá vo Švédsku so zameraním na jednoduchosť, bezpečnosť a dizajn.Pestúnka vyniká intuitívne jednoduchou obsluhou a vďaka vymeniteľným predným krytom si ju môžete dotvoriť podľa vlastného vkusu či nálady. Pestúnka sa tak stane aj krásnym dizajnovým doplnkom vášho interiéru. A ak sa napr. stretnete s priateľmi, ktorí budú používať rovnaký model opatrovateľky, rýchlo si spoznáte tú svoju.Pestúnka CAPiDi sa vyznačuje aj mimoriadne nízkou úrovňou žiarenia, ktoré je dokonca nulové, keď dieťa pokojne spí, pretože opatrovateľka vyžaruje iba vtedy, keď dochádza k prenosu zvuku. Úroveň žiarenia ostatných opatrovateliek na trhu používajúcich najčastejšie technológiu DECT je cca 25x vyššia, pri používaní ECO DECT technológia je žiarenie cca 5x vyššie ako u opatrovateliek CAPiDi. Bábätká narodené v súčasnosti sú prvou generáciou, obklopenou digitálnymi vlnami mobilných a wifi sietí. Cieľom dizajnérov opatrovateľky CAPiDi bolo preto minimalizovať ďalší zdroj žiarenia, ktorým sa stáva pestúnka, ktorá je zvyčajne umiestnená v tesnej blízkosti bábätka.Vďaka dosahu až 800 metrov počujete vaše dieťa, nech ste kdekoľvek v dome alebo na záhrade.Súčasťou balenia je dobíjací USB kábel.Vymeniteľné predné kryty (predávané samostatne)109 hodín pohotovostného režimuNízke žiarenia (max. 10 mA)Automatické párovanie bez nebezpečenstva rušeniaBezpečný a praktický klip na opasokVibračný alarm a nastavenie hlasitosti na rodičovskej jednotkeNastavenie citlivosti mikrofónu na detskej jednotkeVýstraha mimo dosahuVýstražný indikátor vybitia batérieVhodné pre použitie až do -20 ° CPrevádzkový rozsah 863-870 MHzZáruka 5 rokov VIDEO

Detská pestúnka CAPiDi BabyAlarm Pearl:Štýlová pestúnka s modernými technológiamiPestúnka CAPiDi BabyAlarm Pearl sa môže pochváliť nielen príjemným dizajnom, ale všetci iste ocenia aj jej ľahkú ovládateľnosť a použitie moderných technológií, s ktorým prišli inžinieri vo Švédsku. Ďalším benefitom tejto opatrovateľky je aj možnosť výmeny predných krytov, vďaka ktorým sa bude vynímať aj ako veselá ozdôbka vášho interiéru. Možnosť zmeny krytov príde vhod, ak dôjde k stretnutiu s priateľmi, ktorí využívajú rovnaký model.Hlavné prednosti opatrovateľky CAPiDi BabyAlarm PearlNízke žiarenieAž 109 hodín pohotovostného režimuPraktická klipsa na opasokNastavenie citlivosti mikrofónu na detskej jednotkeZvládne fungovať aj v teplotách do -20 °C5 rokov zárukaVýmenné kryty predajné samostatneNízka miera žiareniaTáto moderná opatrovateľka sa pýši mimoriadne nízkou úrovňou žiarenia, ktorá je dokonca nulová, keď dieťa spí. K vyžarovaniu dochádza totiž len vtedy, ak dochádza k prenosu zvuku. Pestúnka využíva technológiu ECO DECT, ktorý vyžaruje približne 5× menšie žiarenie, než je to pri bežných opatrovateľkách na trhu s technológiou DECT. Dizajnéri opatrovateľky CAPiDi sa snažili čo najviac minimalizovať zdroje žiarenia v okolí bábätka.Dlhý dosahPestúnka CAPiDi BabyAlarm Pearl sa hodí kamkoľvek. Či už bývate v byte, alebo rodinnom dome. Dosah signálu je až 800 metrov, takže budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, čo sa deje v postieľke vášho dieťatka. V balení nájdete aj nočné svetielko, ktoré poslúži ako dobíjačka pre detskú aj rodičovskú jednotku.

Pestúnka s jednoduchým a elegantným dizajnom je určená pre bezpečnú kontrolu detí, ktoré sú v jej dosahu.

Opatrovateľky Capidi používajú modernú technológiu jednoduchou žiarenia alebo s minimálnym žiarením pri prenose zvuku dieťaťa. Vo porovnať s používaním technológie Dect je vyžarovanie u týchto 25 x vyššia a u Eco Dect 5 x vyššia ako u opatrovateliek Capidi.

Prednosti:

  • intuitívna jednoduchá obsluha
  • vymeniteľné predné kryty, možno dotvárať podľa vlastného vkusu
  • mimoriadne nízka úroveň žiarenia, v spánku dieťaťa nulové
  • žiarenie iba pri prenose zvuku dosah až 800 metrov

Obsah balenia:

  • pestúnka
  • bezpečný a praktický klip na opasok
  • svetielko slúžiaci aj ako nabíjačka pre detskú aj rodičovskú jednotku

Skladba a funkčnosť:

  • vymeniteľné predné kryty predávané samostatne
  • 109 hodín pohotovostného režimu
  • nízke žiarenie max.10 mA
  • automatické párovanie bez nebezpečenstva rušenia
  • vibračný alarm a nastavenie hlasitosti na rodičovskej jednotke
  • nastavenie citlivosti mikrofónu na detskej jednotke
  • výstraha mimo dosah
  • výstražný indikátor vybitia batérie

Zaistite si kvalitné opatrovateľky CAPiDi!

Vhodné pre deti od narodenia Na použitie: až do -20°C Prevádzkový rozsah: 863-870 MHz Záruka: 5 rokov

CaPiDi Pestúnka BabyAlarm Pearl Nová moderná pestúnka bola vyvinutá so zameraním na jednoduchosť, bezpečnosť a dizajn. Pestúnka vyniká intuitívne jednoduchou obsluhou a vďaka vymeniteľným predným krytom si ju môžete dotvoriť podľa vlastného vkusu či nálady.

Produkt CAPIDI - Pestúnka BabyAlarm Pearl je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské pestúnky, patrí pod značku CAPiDi, v ponuke predajcu Alza.sk, Market24.sk a je vhodný unisex.

Produkt CAPIDI - Pestúnka BabyAlarm Pearl označuje EAN kód 7391421329003.

CAPIDI - Pestúnka BabyAlarm Pearl - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaMonitory, Detské pestúnky
ZnačkaCAPiDi
Určenieunisex
E-shopAlza.sk, Market24.sk
EAN7391421329003

CAPIDI - Pestúnka BabyAlarm Pearl - história ceny a dostupnosti

CAPIDI - Pestúnka BabyAlarm Pearl - ďalšie zaujímavé produkty

CAPIDI - Pestúnka BabyAlarm Pearl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?