Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml

Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml

Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml - popis produktu

Detské telové mlieko BUPI Baby Telové mlieko 500 ml:Hledáte tú správnu starostlivosť o detskú pokožku? Potom by ste mali vyskúšať telové mlieko BUPI baby, určené výhradne pre citlivú pokožku vašich ratolestí. Mlieko obsahuje prírodné oleje, ktoré pokožku hydratujú a zvláčňujú. Má príjemnú jemnou vôňou a ľahko sa rozotiera.Hľadáte tú správnu starostlivosť o detskú pokožku? Potom by ste mali vyskúšať telové mlieko BUPI baby, určené výhradne pre citlivú pokožku vašich ratolestí. Mlieko obsahuje prírodné oleje, ktoré pokožku hydratujú a zvláčňujú. Má príjemnú jemnú vôňou a ľahko sa rozotiera. V jeho obsahu nájdete účinnú látku Bisabolol s výbornými protizápalovými účinkami, navyše táto látka pôsobí aj proti podráždeniu pokožky. Mlieko je vyrobené na prírodnom základe bez minerálnych olejov, ktoré by mohli zaťažovať pokožku bábätiek. Hodí sa pre deti už od narodenia.Kľúčové vlastnostiHydratačné a zvláčňujúce účinkyJemná vôňaĽahko roztierateľná konzistenciaVyrobené na prírodnom základeParfum bez alergénovProtizápalové účinkyAktívne látkySlnečnicový olej - pokožku vyživuje, zvláčňuje a vďaka obsahu vitamínu E tiež hojí a regeneruje.Makadamový olej - má blahodárne účinky na pleť a na celkové zdravie pokožky. Má tiež vysoký ochranný účinok proti UV žiareniu, s faktorom 3 až 4.Hroznový olej - má protizápalové a antibakteriálne účinkyPoužitieBUPI telové mlieko sa odporúča používať po večernom kúpaní. Potrebné množstvo krému vmasírujte do pokožky tela.ZloženieAqua, Helianthus annuus seed oil, Polyglyceryl-3 dicitrate / Stearate, Glycerín, Cetyl alcohol, Xanthan gúm, Parfum, Bisabolol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin 

Bupi pre deti Obsah Bupi telové mlieko: 500ml Charakteristika Bupi telové mlieko: Telové mlieko sa rýchlo vstrebáva a pomáha udržiavať detskú pokožku hebkú a hydratovanú. Bez parabénov s jemným parfumom. Dermatologicky testované. Použitie  Malé množstvo telového mlieka sa nanesie do dlane a jemne votrie do pokožky dieťaťa. Príbalový leták Bupi pre deti

Pôsobí upokojujúco a protizápalovo. Dermatologicky testované bez alergénov.

Produkt Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml patrí do skupiny produktov Telové krémy, patrí značke BUPI, PALMA a.s., nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové oleje, vyrába ho značka BUPI, PALMA a.s., v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mlieko, patrí značke BUPI, PALMA a.s., nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml má EAN kód 8585000744960.

Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml - parametre produktu

Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml - história ceny a dostupnosti

Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Bupi BABY Telové mlieko s kamilkou 500 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?