Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g - popis produktu

Bepanthen Baby Care, 30 g, Špeciálna starostlivosť o pokožku pre deti, Trenie, vlhkosť a nedostatočný prístup vzduchu – to všetko prispieva k výskytu zaparenín. Aj preto sa často vyskytujú v oblasti plienok, kde je pokožka zakrytá. Prípravok Bepanthen Baby Care však prebytočnú neodvetranú vlhkosť pohltí a zabezpečí tak dieťaťu pokožku bez podráždenia, začervenania a pocitov svrbenia. Okrem toho, že absorpciou vlhkosti zabráni zapareniu, vytvorí na detskej pokožke ochrannú vrstvu, upokojí ju a urýchli jej regeneráciu. Vlastnosti: chráni pred tvorbou zaparenín regeneruje už vzniknuté zapareniny vytvára na pokožke jemný, celkom nedráždivý ochranný film zvláčňuje a zjemňuje pokožku navracia pokožke komfortný pocit intenzívne hydratuje Použitie: Nanášajte podľa potreby v tenkej vrstve na umytú a osušenú pokožku, najlepšie pri výmene plienok.

Bepanthen Baby Obsah: 30g Charakteristika: Masť Bepanthen pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním. Vytvára na pokožke priedušnú transparentnú vrstvu. Obsahuje pantenol (provitamín B5). Podporuje prirodzenú regeneračnú schopnosť pokožky. Vhodná pre najmenšie deti: klinicky testované. Použitie:  Na čistý a suchý zadoček a jeho okolie naneste tenkú vrstvu ochrannej masti pri každom prebaľovaní. Na celý zadoček dieťatka stačí naniesť množstvo masti vo veľkosti hrášku. Masť sa dobre vstrebáva a nezanecháva na pokožke biely film.   Masť je vhodná aj pre dospelých na starostlivosť o suchú pokožku náchylnú na podráždenie. Masť sa stará o bradavky namáhané dojčením. Používajte po každom dojčení. Pred dojčením odstráňte prípadné zvyšky masti. Viac na adcc.sk

Masť Bepanthen Baby - Masť (30 g): Každodenná jemná starostlivosť aj o tú najcitlivejšiu pokožku. Pomáha chrániť zadoček pred vznikom zaparenín. Vhodný na ošetrenie bradaviek po dojčení. ZloženieAqua (water), Lanolin, Paraffinum liquidum, Petrolatum,, Panthenol, Prunus amygdalus dulcis oil, Cera alba, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Ozokerite, Glyceryl oleate, Lanolin alcoholS mandľovým olejom a pantenolom na prirodzenú regeneráciu pokožky.  UpozornenieBez parfumovania a umelých konzervačných látok. Bepanthen® Baby je zdravotnícky prostriedok.

Jemná každodenná starostlivosť a ochrana pred začervenaním zadočku.

Nádoba určená na odber stolice.

Bepanthen Baby Na zapareniny pre deti 30 g

Produkt Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská kozmetika, patrí pod značku Bayer, Bepanthen, GP Grenzach Produktions GmbH, SYNTESYS S.a.s., je vyrobený vo veľkosti 30 g, v ponuke predajcu Lieky24.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Notino.sk a je vhodný unisex.

Produkt Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g má EAN kód 5908229301715.

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g - parametre produktu

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g - história ceny a dostupnosti

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g - ďalšie zaujímavé produkty

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?