Bepanthen BepanGel Hojivý gél na ošetrenie rán 50 g

Bepanthen BepanGel Hojivý gél na ošetrenie rán 50 g - popis produktu

Charakteristika: BepanGel je hydrogél bez parabénov určený na liečbu menších poranení, ako sú spálenie od slnka, popáleniny, rezné rany, odretá alebo popraskaná koža. Je primárne určený na starostlivosť o mikroprostredie rany vytváraním vlhkého a mierne kyslého prostredia rany. BepanGel pomáha pri hojení rany nepriamo tým, že reguluje úroveň vlhkosti a pH v rane počas procesu hojenia.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Pred a po ošetrení rany sa majú dôkladne umyť ruky.

Povrchové popáleniny:

  1. Rana sa ochladí čo najrýchlejšie pod tečúcou vlažnou vodou (nepoužívať príliš studenú vodu).
  2. Nanesie sa tenká vrstva prípravku na plochu, ktorá má byť ošetrená (bez priloženia tuby k rane). Gél sa nerozotiera. Podľa potreby sa použije opakovane.
  3. Priloží sa obväz alebo náplasť (po každom použití sa použije nový).

Spálenie od slnka a podráždená pokožka po vystavení slnečnému žiareniu:

  1. Očistí sa ošetrovaná plochu.
  2. Nanesie sa tenká vrstva prípravku na plochu, ktorá má byť ošetrená (bez priloženia tuby k rane). Gél sa nerozotiera. Podľa potreby sa použije opakovane.
  3. Ak je to potrebné, priloží sa obväz alebo náplasť. Vždy sa použije nový obväz.

Drobné poranenia:

  1. Rana sa očistí a dezinfikuje.
  2. Ak je to potrebné, rana sa starostlivo vysuší pomocou sterilnej gázy.
  3. Nanesie sa tenká vrstva prípravku na plochu, ktorá má byť ošetrená (bez priloženia tuby k rane). Gél sa nerozotiera. Podľa potreby sa použije opakovane.
  4. V prípade potreby sa priloží obväz alebo náplasť. Vždy sa použije nový obväz.

 Zloženie: kyslý koloidný karbomér, karnozín, voda, benzoan sodný, sorban draselný.Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Moderný hydrogél na ošetrovanie drobných poranení: odreniny a popraskaná koža, rezné rany, popáleniny od slnka, iné popáleniny. Vlhké hojenie rán. Chráni rany pred ďalšou infekciou a vysušovaním. Zabraňuje vzniku chrást a znižuje riziko vzniku jaziev. Urýchľuje hojenie, chladí a nepáli. Bez parabénov.

Zdravotnícky prostriedok BepanGel hojivý gél 50 g:Hojí rany rýchlo a bez jaziev. Moderný hydrogél 4 v 1. ÚčinkyUrýchľuje hojenieChráni pred ďalšou infekciouChladí a nepáliZabraňuje tvorbe jazievUpozornenieBepanGel® je zdravotnícky prostriedok. 

Hydrogél bez parabénov určený na podporu hojenia menších poranení, ako sú:- spálenie od slnka- popáleniny- rezné rany- odretá alebo popraskaná kožaZloženie:- kyselý koloidní karbomer, karnosin, voda, benzoát sodný, sorbát draselný

Prináša úľavu od svrbenia a zároveň regeneruje kožnú bariéru. Pokožke tak pomáha k uzdraveniu a znižuje potrebu sa škriabať.

Produkt Bepanthen BepanGel Hojivý gél na ošetrenie rán 50 g patrí do skupiny produktov Doplnky výživy, je v ponuke značky Bayer, Bepangel, Bepanthen, Oystershell NV, SKINEXPERT BY DR. MAX v ponuke e-shopu Iliek.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Výživové doplnky, patrí značke Bayer, Bepangel, Bepanthen, Oystershell NV, SKINEXPERT BY DR. MAX, nájdete ho u predajcu Iliek.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt Bepanthen BepanGel Hojivý gél na ošetrenie rán 50 g patrí do skupiny produktov Detská výživa, je v ponuke značky Bayer, Bepangel, Bepanthen, Oystershell NV, SKINEXPERT BY DR. MAX v ponuke e-shopu Iliek.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt Bepanthen BepanGel Hojivý gél na ošetrenie rán 50 g má priradený EAN kód 5999528943089.

Bepanthen BepanGel Hojivý gél na ošetrenie rán 50 g - parametre produktu

Bepanthen BepanGel Hojivý gél na ošetrenie rán 50 g - história ceny a dostupnosti

Bepanthen BepanGel Hojivý gél na ošetrenie rán 50 g - ďalšie zaujímavé produkty

Bepanthen BepanGel Hojivý gél na ošetrenie rán 50 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?