Bazén Marimex Florida Premium 2,15x4,00x1,22 m bez príslušenstva - motív RATAN

Bazén Marimex Florida Premium 2,15x4,00x1,22 m bez príslušenstva - motív RATAN

Bazén Marimex Florida Premium 2,15x4,00x1,22 m bez príslušenstva - motív RATAN

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 334,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bazén Marimex Florida Premium 2,15x4,00x1,22 m bez príslušenstva - motív RATAN - popis produktu

Bazén Florida Premium sa radí medzi veľmi obľúbené nadzemné bazény na Slovensku. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Florida je výhodná cena, ľahká údržba, stabilita konštrukcie, široká hladina vody a ľahké sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, zostaviť podpornú konštrukciu, na ktorú sa navlečie bazénová fólia. Od vybalenia bazéna môžete do 30 minút napúšťať vodu. Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou.  Rozmery vrátane vzpier: 5 x 3,17 mBazénová fólia:Laminovaná fólia bazéna Florida je trojvrstvová, vystužená polyesterovou tkaninou. Hrúbka podlahy je 0,5 mm a steny 0,56 mm, hrúbka dna: 0,65 mm. Kvalitné spracovanie zabezpečí dlhodobé bezproblémové užívanie bazéna. Fólia imituje vzhľad ratanu. Motív vnútornej fólie - mozaika. Výhody bazénov Florida:Jednoduchá montážBazén Florida je možné postaviť bez stavebných úprav na pozemku. Stačí len postaviť nosnú konštrukciu a napnúť na ňu bazénovú fóliu. Do hodiny od vybalenia bazéna sa môže napúšťať voda.Stabilita a veľkosťBazénovú plachtu vypína pevná kovová konštrukcia, ktorá umožňuje, aby boli bazény vyrábané aj vo veľkých rozmeroch. Široká vodná plocha tak poskytuje dostatočný priestor na kúpanie.SezónnosťBazén stojí na záhrade len v období kúpacej sezóny. Akonáhle príde zima, uvoľní priestor na záhrade iným aktivitám. Vďaka tomu môže byť každé leto ľahko postavený inde.Pripojenie filtrácie:K bazénu môžete pripojiť ľubovoľnú kartušovú či pieskovú filtráciu z našej ponuky. Pre napojenie filtrácie sú pripravené prechody stenou bazéna s priemerom 32 mm (5/4 '). Pre pripojenie pieskovej či kartušovej filtrácie je nutné dokúpiť:6 ks bazénových hadíc1 ks inštalačnej sady Bazén je vhodný na použitie aj so slanou vodou, možno naň napojiť solinátor (za podmienky, že filtrácia má dostatočný výkon pre daný solinátor).Pre pripojenie skimmeru:Univerzálny závesný skimmer - netreba dokupovať adaptér, stačí vymeniť priechodku steny, ktorý je v baleniach bazénov za priechodku, ktorá je súčasťou skimmeruPre pripojenie vysávača:1ks Adaptér na pripojenie vysávača Súčasti balenia bazéna Florida: bazén Floridanávodzáslepky prechodov stien bazéna2 ks prechodov stien bazénaZapustenie bazéna Florida:Bazén Florida nie je určený k celkovému ani čiastočnému zapusteniu do zeme. Ide o nadzemný bazén.Upozornenie - Fotografie produktu sú ilustračné.  

Bazén MARIMEX Florida Premium Ratan 2.00 × 4.00 × 1.22 m bez príslušenstva:MARIMEX Florida Premium Ratan s dĺžkou 4 m vám poskytne skvelé osvieženie počas horúcich letných dní. Obdĺžnikový bazén poskytuje dostatočnú šírku vodnej plochy, vďaka čomu sa v ňom naraz pohodlne osvieži celá rodina. Nadzemný bazén vyniká veľmi stabilnou oceľovou konštrukciou a ľahkým uvedením do prevádzky. Stačí iba pripraviť miesto na bazén MARIMEX Florida Premium Ratan, rozvinúť podložku, bazén rozbaliť, zostaviť podpornú konštrukciu, na ktorú sa nasadí bazénová fólia. Vysoko kvalitné spracovanie zaistí jeho bezproblémové využívanie a vychutnávanie si skvelého osvieženia.Kľúčové vlastnosti nadzemného bazéna MARIMEX Florida Premium RatanNadzemný obdĺžnikový bazén s dĺžkou 4,00 m a výškou 1,22 mPoskytuje dostatočnú šírku vodnej plochyJednoduchá údržba po skončení sezónyTvorený stabilnou oceľovou konštrukciouVeľmi ľahké sprevádzkovaniePoužitá fólia má 3 vrstvy a je vystužená polyesterovou tkaninou PolystrenghtMARIMEX Florida RATAN vhodný pre napojenie kartušovej či pieskovej filtrácieFarebné vyhotovenie: ratanVeľmi ľahké sprevádzkovanie bazénu MARIMEX Florida Premium RatanPostavenie bazéna MARIMEX Florida Premium Ratan vám zaberie maximálne 30 minút a potom ho môžete začať napúšťať vodou. K bazénu MARIMEX možno pripojiť kartušovú či pieskovú filtráciu, pre ktoré sú pripravené priechody stenou bazéna s priemerom 32 mm.MARIMEX Florida Premium Ratan je vyrobený z kvalitného materiáluBazén MARIMEX Florida Premium Ratan vyniká veľmi stabilnou oceľovou konštrukciou a ľahkým sprevádzkovaním. Bazén je navyše vybavený laminovanou fóliou s vyhotovením ratanu, ktorá má 3 vrstvy a je vystužená polyesterovou tkaninou Polystrenght. Jednoduchá údržba po skončení sezónyPo skončení sezóny je vhodné bazén MARIMEX Florida Premium Ratan vyčistiť, vypustiť, osušiť a upratať na suché miesto. Na predĺženie jeho životnosti sa odporúča bazén v priebehu zimy niekoľkokrát poprekladať, aby vo fólii nevznikali prehyby. MARIMEX Florida ponúka nenáročnú prevádzku aj uskladnenie a predovšetkým skvelé letné osvieženie pre celú rodinu. Rozmery bazéna MARIMEX Florida Premium Ratan: 2,00 × 4,00 × 1,22 m

Produkt Bazén Marimex Florida Premium 2,15x4,00x1,22 m bez príslušenstva - motív RATAN popisuje EAN kód 8590517019647.

Bazén Marimex Florida Premium 2,15x4,00x1,22 m bez príslušenstva - motív RATAN - parametre produktu

Bazén Marimex Florida Premium 2,15x4,00x1,22 m bez príslušenstva - motív RATAN - história ceny a dostupnosti

Bazén Marimex Florida Premium 2,15x4,00x1,22 m bez príslušenstva - motív RATAN - ďalšie zaujímavé produkty

Bazén Marimex Florida Premium 2,15x4,00x1,22 m bez príslušenstva - motív RATAN - ako nakúpiť najvýhodnejšie?